Hamarosan még több Riot Games film és sorozat készülhet

Hamarosan még több Riot Games film és sorozat készülhet

Saját filmes univerzumot épít a Riot Games, egy valódi nagyágyúval erősítették csapatukat. 

Valamikor idén ősszel végre debütál Netflixen a Riot Games és a League of Legends első animációs sorozata, az Arcane. A Jinxre és Vira fókuszáló szériában akcióból, drámából és a játékosok számára ismerős dolgokból nem lesz hiány. Az Arcane azonban csak egy kis szelete annak a hatalmas filmes univerzumnak, amit a Riot Games elkezdett felépíteni, ugyanis leigazolták csapatukba Brian Wrightot, a Netflix egyik kreatív nagykutyáját.

Wright a Riot Games csapatában vezető pozíciót tölt fel annak az osztálynak az élén, akik az eredeti filmes és sorozatos alkotásokon dolgoznak. Az egészestés mozik, a televízióba készített műsorok és az animációs sorozatok tökéletesen megférnek egymás mellett, így még közelebb hozhatják a gaming szektort a szórakoztatóipar többi szereplőjével. Az új igazolás korábban dolgozott a Stranger Thingsen és a 13 Reasons Whyon, így igazán nagy tapasztalattal rendelkezik az ötletes és közönséget megmozgató alkotások felépítésében, menedzselésében.

"Alig várom már, hogy a játékosoknak és a rajongóknak megmutathassuk a saját történeteinket." - árulta el Wright.

Az Arcane pontos megjelenési dátumát egyelőre még homály fedi, a Riot szerint 2021-ben az ünnepi időszakban (novemberben) jelenhet majd meg Netflixen az animációs sorozat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot Games)

Kövess Minket!



Te várod az Arcane-t?