LoL: Utolsó szalmaszálba kapaszkodhat Meight és mumus az EU Masters csoportköreiben

LoL: Utolsó szalmaszálba kapaszkodhat Meight és mumus az EU Masters csoportköreiben

A Zero Tenacity nagyon nehéz helyzetből várhatja a hétfői fordulót, amikor eldől, hogy melyik két csapat jut tovább a C csoportból az EU Masters nyári rájátszásába.

Győzelem nélkül kezdte meg a pihenő előtti utolsó meccsnapot Meight és mumus100, azonban a Fnatic.Rising ellen ismét nem jött ki jól nekik a lépés. A Zero Tenacity jelenleg a "C" csoport utolsó helyén, győzelem nélkül várhatja a folytatást. Az egyenes kieséses szakaszba még matematikailag van esélyük továbbjutni, azonban ehhez az kell, hogy az összes hátra lévő összecsapást behúzzák. Az EU Masters csoportkörei egy napra szünetelnek, legközelebb szombaton nézhetitek élőben az esport2tv Twitch csatornán Európa második számú League of Legends ligájának küzdelmeit.

Zero Tenacity vs Fnatic.Rising (0-1)

Ryuzaki vezetésével kifejezetten jól indult az összecsapás az EBL győztes együttes számára, azonban igazán nagy előnyt nem tudtak kialakítani. Bár killekben megléptek a Fnatic fiókcsapatától, objective-ekben nem tudták velük tartani a lépést. Sárkányokban és tornyokban jelentős hátrányba került a két magyar sráccal felálló szerb együttes, azonban a csapatharcokban ez nem látszódott meg. Sokkal jobban tudták kontrolállni a helyzeteketet Meighték, durrantak mumus Zárótüzei, jól kezdeményezett Wojtus. A meccsdöntő harcra a 29. percben került sor. Hiába sikerült beszorítani az FNCR játékosait egy szűk területre, Ryuzaki Lee Sinje kirúgta Syndra stunjából, valamint a Gangplank ultiból a fontos célpontokat, így simán elbukta a fightot a Z10. Ezzel megszerezte az Óceán Sárkány lelkét az ellenfél, majd elvitték a Baront. Ekkora hátrányból már nem tudott fordítani a Zero Tenacity.

Legközelebb Meighttel és mumussal hétfőn találkozhattok, három alkalommal próbálnak visszavágni az eddig elszenvedett vereségekért.

EU Masters csoportkörök további menetrendje

  • 09.04. - szombat: "D" csoport visszavágói 16:30-tól
  • 09.05. - vasárnap: "B" csoport visszavágói 16:30-tól
  • 09.06. - hétfő: "C" csoport visszavágói 16:30-tól (Meight és Mumus 16:30-kor, 18:30-kor és 20:30-kor lép Szurdokba)
  • 09.07. - kedd: "A" csoport visszavágói 16:30-tól

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot Games)

Kövess Minket!



Szerinted hány meccset nyer meg Meight és mumus a maradék háromból?

League of Legends - Vizicsacsi volt midese nyerte az EMEA Masters-t

Letarolta az EMEA Masters teljes mezőnyét Tristan Schrage és az Eintracht Spandau. A német alakulat midesét a League of Legends közösség valószínűleg inkább a játékos nevén ismeri, ő ugyanis nem más, mint PowerOfEvil, Vizicsacsi egykori középső ösvényese.