Warzone - Térkép változások és új fegyverek is érkeznek a hatodik szezonban

Warzone - Térkép változások és új fegyverek is érkeznek a hatodik szezonban

Október 7-én elstartol a Warzone hatodik szezonja, ami többek Verdansk térkép módosításokat és új fegyvereket is tartalmaz majd.

A Vanguard érkezése előtti utolsó Cold War szezon a hatodik lesz, amit október 7-én már az éles szerveren játszhatunk, és természetesen megannyi újdonsággal készültek a fejlesztők a végső felvonásra. 

A hatodik szezonnal elköszönünk Verdansktól, amit térkép változásokat is jeleznek, mint Downtown és Stadium elpusztítása, amit a lenti videóban meg is tekinthettek.

Egy csendes-óceáni térképre evezünk, ezzel pedig végleg búcsút intünk Verdansknak, de egyelőre nem tudni, hogy a történetet pontosan milyen irányba szövik, azaz milyen esemény fog a térkép elhagyásához vezetni.

Ami az új fegyvereket illeti, balról jobbra haladva a LAPA SM-03, a Lever Action és a Galil szerepelnek a YouTube videó borítóképén. A LAPA SM-03 egy új, könnyű SMG lesz, amit közelharci szituációkban használhatunk majd. A Lever Action egy nagy hatótávval rendelkező Marksman Rifle lesz, míg a Galil egy CR-56 AMAX-hoz hasonló AR-ként érkezik.

Ti várjátok már az új szezont?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!