Solskjær megmutatta a FIFA 22 hős kártyája értékeit, de változtatna két helyen

Solskjær megmutatta a FIFA 22 hős kártyája értékeit, de változtatna két helyen

Az edző maga mutatta meg milyen értékeket adott neki az EA Sports, így az első FUT 22 Heroes lapnak már tudni pontosan az erősségét.

Ki ne emlékezne a Bajnokok Ligája egyik leghihetetlenebb összecsapására, mikor a vörös ördögök az utolsó percekben fordították meg a finálét a Bayern München ellen? A németek már a 6. percben vezetéshez jutottak Basler góljával, és amikor a rendes játékidő hosszabbításában járt a mérkőzés, jött Sheringham a 91. percben és egy visszalőtt labdát pöckölt a kapuba, majd két perccel később a 81. percben pályára lépő Ole Gunnar Solskjær tette bele a lábát Beckham szöglete után egy tovább csúsztatott labdába, ezzel nyerve Bajnokok Ligáját a Uniteddel.

Talán kevesen tudják a norvég támadóról, hogy jó ideig úgy tűnt, ő bizony nem a futballt választja, ugyanis édesapja norvég bajnok birkózó volt, és sokáig győzködte fiát egy esetleges hasonló pályafutásról. Solskajer ebben a sportban is kitűnt a többiek közül, és bizony a szakértők nagy jövőt jósoltak neki. Valószínűleg ennek köszönhette azt, hogy ugyan testfelépítése alapján eléggé vézna volt, kiváló erőnléttel és állóképességgel volt megáldva. Huszonegy évesen még a norvég harmadosztályú Clausenengen játékosa volt, de az ott eltöltött négy esztendő során 109 meccsen 115 alkalommal talált a kapuba, sőt egy évet még a hadseregben is lehúzott. Elképesztő teljesítményét látván 1994-ben leigazolta őt a Molde, ahol első szezonjában 26 meccsen 20 gólt szerzett, sőt az évad végén a norvég válogatottban is bemutatkozhatott. Két évig sikerült megtartania a Moldénak őt, de akkor már bejelentkezett érte a Hamburg, a Cagliari, a PSV, a Bayern München és a Liverpool is, végül Sir Alex Ferguson Manchester United-e kaparintotta meg. Ekkor már 23 éves volt, mégis sokan tinédzsernek nézték, nem volt egy tipikus futballista-alkat. Amikor elutazott Angliába aláírni a szerződését, az Old Traffordon egy idegenvezető fogadta, aki azt hitte, hogy csak turistaként érkezett, csak egy rövid magyarázkodás után eszmélt rá, hogy a norvég fiú bizony a világ egyik legnagyobb klubjához szerződik. Ugyan ekkor már ötszörös norvég válogatott volt, Sir Alex azt mondta neki, hogy az első fél évben a tartalékok között számít rá.

Első meccsén rögtön duplázott, majd miután az elsőcsapatból Andy Cole kidőlt, a skót mester meghívta a „nagyok” közé. A többi pedig már történelem. Aktív pályafutása 2007-ben ért véget, ekkor vonult vissza a Unitedből, aminek 2018 óta a vezetőedzője.

A FUT Heroes lapok pedig a FIFA 22 egyik legnagyobb újdonságai lesznek, hiszen egy adott bajnokságból minden játékossal zöld linket alkotnak. Ráadásul nem is lesznek olyan rossz értékeik, bár egyelőre csak Solskjær lapjáról hullott le teljes egészében a lepel, miután maga a norvég fedte fel a rajongóknak milyen értékeket kapott.

Viszont mikor egy interjúban megkérdezték őt, hogy elégedett-e a következőket mondta:

"A statisztika pontatlan. Szerintem alacsonyabbnak kellene lennie a sebességemnek és a cselezésemnek (dribbling), miközben magasabb számot adnék magamnak lövésre és védekezésre!"

Ti egyetértetek vele?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép forrása: manchestereveningnews.co.uk

Kövess Minket!