Profik tesztelték a FUT 2v2 Co-op módot, íme az első benyomásuk róla

Profik tesztelték a FUT 2v2 Co-op módot, íme az első benyomásuk róla

Úgy tűnik a játék több aspektusában is javult, de azért várjuk meg majd a megjelenést, hogy biztosat állíthassunk.

Az EA SPORTS igyekszik minden téren bővíteni a FIFA-sorozatot, és az új epizódban egy picit a Co-Op módot is finomította. Ennek apropóján újra lesz lehetőség online barátságos meccseket játszani másokkal, és most ez már FUT-ra is igaz. Egyrészt elindult a játék zárt bétája, másrészt már tudjuk azt is, hogy nagyjából milyen módon újul meg a Division Rivals, ezért most lássuk mit rejt a FIFA 22 Co-Op módja.

A FUT Friendlies Co-Op Public Matchmaking lehetővé teszi, hogy társulj egy másik Ultimate Team játékossal. Ilyenkor egy olyan társat ad a játék, aki ugyanazt a „preferált csapatot” választotta, mint te. Van egy hátulütője ennek, ugyanis ha ennek nem tud a rendszer eleget tenni, akkor előfordulhat, hogy egy másik csapatot választó egyént ad be. Ezt követően már minden úgy zajlik majd, mint egy tipikus 2v2 FIFA meccs esetén. Egy dolgot azonban sajnos nem lehet majd megtenni, FUT játékosokat ugyanis nem lehet megosztani senkivel, sőt csak előre összeállított együttesekből lehet majd választani és ezek folyamatosan rotálódnak.

Szerencsére az EA most már megmutatta miként néz majd ki a játék 2v2 Co-op módja, és felkérte a DUX Gaming és Team Gullit profijait, hogy játszanak le egymás ellen néhány mérkőzést, ezáltal tesztelve az új mechanikákat. A DUX-tól két spanyol, Gravesen és Adriman, miközben a legendás holland saját e-sport együtteséből Dani és Levi ragadott kontrollert. Azt már az elején elmondták, hogy a gyorsabb játékosokkal végre le lehet futni a védőket, illetve az új passzrendszer is remekül muzsikál. A kapusokról annyit mondtak, hogy sok esetben nagyon nehéz nekik gólt lőni és pazarul védenek, de mivel ez még csak a béta, ez változhat, na meg persze minél jobban kitanulják a játékot, annál könnyebb lesz a támadók dolga is. Ezen túl még szó volt a labda fizikájáról, például a keresztlabdákat és a kiugratásokat dicsérték a játékosok, mert szerintük nagyszerűek eddig a tapasztalataik szerint.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked bejön az új játékmód?

  • 40 %
  • 20 %
  • 40 %