Ezek a játékok várnak ránk októberben

Ezek a játékok várnak ránk októberben

Te melyik játékot várod a leginkább októberben?

A nyári uborkaszezont már gyakorlatilag kötelező betartani, ahogy azt is ideje megszoknunk, hogy az ősz is lassan indul be. Az utóbbi hónapokban is voltak persze új megjelenések, de közel sem bírtak akkora erővel, mint azok amik most következnek majd.

Októberben végre tényleg maguk mögött hagyhatjuk az uborkaszezont, dúskálhatunk a tripla AAA kategóriás játékokban, amik mellett azért jó néhány apróbb, de annál érdekesebb cím is napvilágot lát majd. Összeszedtük most nektek a legizgalmasabb októberi megjelenéseket, de ez persze közel sem a teljes lista, rengeteg új játék vár ránk a hónapban ezen a három címen túl is.

Október 5 - Alan Wake Remastered (PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, PC)

Bár a 2010-ben megjelent Alan Wake sosem ért el GTA és CoD szintű anyagi sikert, az egyedi és magába szippantó kaland igazi kultjáték lett mára. Az idő azonban alaposan eljárt fölötte, éppen ezért pár nap és megjelenik a felújított kiadás, ami ki tudja, talán egy új résznek is megágyazhat majd.

Október 7 - Far Cry 6 (PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, Stadia, PC, Mac)

Sok év eltelt már a Far Cry 3 óta, azóta pedig egyik rész sem ért fel ahhoz. Talán most! Az új Far Cry ígéretesnek tűnik és már csak pár nap választ el minket attól, hogy ténylegesen ki is próbálhassuk.

Október 12 - Back 4 Blood (PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, PC)

Bár a játék bétáját rengeteg kipróbálták és sokan élvezték, szinte mindenki tudott sorolni hibákat, hiányosságokat amiken feltétlen javítania kellene a fejlesztőknek. Október 12-én jön a Left4Dead szellemi öröksége, egyelőre azonban kérdéses, hogy mekkora sikert arathat a játékosok között.

Az októberben megjelenő játékok teljes listáját itt találod.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!