Keressük az ország legnehezebb hősét! - Szavazz Te is!

Keressük azt a hőst, akit szerintetek a legnehezebb használni, elsajátítani, aki egy kezdő számára nem ajánlott! Véleményeteknek szavazás útján adhattok hangot!

Sokszor halljuk, hogy bizonyos hősökkel könnyebb, mint másokkal, s ez így is van valóban, hiszen minden hősnek megvan a saját nehézségi szintje és fokozata, hogy mennyire egyszerű annak kitje, vagy mennyire nehéz használni, esetleg alkalmazkodni annak felszereltéségéhez és képességeihez. Sokszor látjuk, hogy hazánk közösségéből egyre több játékos emelkedik ki bizonyos hősökkel, legyen szó akár átlag játékosokról, akár a profi mezőny bizonyos tagjairól. Egy-egy hőst gyakorolni és elsajátítani azonban nem csak egy munka, hanem egyenesen művészet.

Most pedig a Ti véleményetekre vagyunk kíváncsiak, hogy szerintetek melyik az a karakter, akivel a legnehezebb ezt megtenni a játékban! A szavazatotok során arra kérünk, hogy mindent gondoljatok át és vegyetek figyelembe. Legyen szó a karakter kitjéről, annak felhasználóbarátságáról, kezdőkhöz való viszonyulásáról, ergo keressük azt a hőst, akit a legnehezebb megtanulni és elsajátítani. Korábban ugyebár arról kérdeztünk benneteket, hogy ki a legkönnyebb hős a játékban, akkor a szavazók nagyrésze úgy vélte, hogy Garen az, őt követte Masteri Yi majd Yuumi.

A szavazásról, az azokból született statisztikákról és annak hivatalos végeredményéről külön tájékoztatót fogunk biztosítani.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot Games)

Kövess Minket!