Tényleg jön az új Ghost Recon, de minek?!

Tényleg jön az új Ghost Recon, de minek?!

Nagyon, de nagyon nem erre a bejelentésre vártunk.

20. születésnapját ünnepli a Ubisoft nagysikerű sorozata, a Tom Clancy's Ghost Recon. Ennek apropóján tegnap nagy bejelentésre készült a cég, ám még a hivatalos leleplezés előtt kiszivárogtak információk, amik arra engedtek következtetni, hogy az előző évek sikertelen GR játékai után, végre visszatér az alapokhoz a Ubisoft és egy régivágású Ghost Recon címmel örvendeztet meg minket. Ennél nagyobbat nem is csalódhattunk volna.

Valóban bejelentették a Ubisoft Bukarest berkeiben készülő Ghost Recon Frontline-t, az azonban nem egy a régi játékokra hajazó új cím, hanem egy free to play battle royale. Elmondásuk sdzerint 3 éve készül már a játék, aminek fő eleme a 100+ fős BR játékmód lesz, de kezdetben tartalmazni fog egy 9v9, Control nevű játékmódot is, a fejlesztők ígérete szerint pedig szezononként jön majd valami új.

A Ubisoft persze azt igéri, hogy ez nem a megszokott BR lesz, hanem a műfajnak egy igazán új és élvezetes felrázása, de az eddigi információk és a bejelentő videó alapján a Frontline pontosan ugyanaz a BR játék lesz, mint az összes többi. Úgy tűnik egyelőre nem érzi a Ubisoft, hogy a Wildlands és a Breakpoint irányvonala nem feltétlen az, amit a játékosok látni szeretnének a Ghost Recon esetében.
Ghost Recon Frontline megjelenési dátumot egyelőre nem kapott, de várhatóan PC-re, PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Stadiára is elérhető lesz. A játék zárt bétájára már megnyílt a regisztráció, ha "szerencsések" vagytok, akár ti is kipróbálhatjátok majd azt október 14. és 21. között.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!