Két előzetest is kapott az új Resident Evil mozi!

Két előzetest is kapott az új Resident Evil mozi!

Lekopogjuk, de végre kaphatunk egy jó Resident Evil filmet.

A Paul W. S. Anderson-féle és Milla Jovovich főszereplésével készült Resident Evil filmek... finoman szólva sem ütötték meg a mércét. Hosszú évek óta várnak már a Resident Evil fanok egy értékelhető mozira kedvenc játékuk alapján és most úgy tűnik meg is kapják azt, sőt!

Johannes Roberts (47 Meters Down, The Strangers: Prey at Night) rendezésében érkező új filmnek szerencsére semmi köze Jovovich Kaptárjaihoz, teljesen új alapokra helyezi moziját és ezúttal egy a játékokhoz hű élményt ígért. Olyannyira, hogy az első előzetesek alapján, mintha a Resident Evil 1-et és Resident Evil 2-t látnánk élőszereplős formában megelevenedni.

A rendőrség bejárata, a mélygarázs a kutyákkal, a Spencer kúria, a jelmezek, de még Raccoon City rendőrségi épületének a falfestése is ugyanolyan, mint anno volt a játékokban. Az persze látszik, hogy a film költségvetése nincs az egekben, a CGI sok helyen hibádzik még, de a legnagyaobb Marvel filmeknél is láttunk már olyat, hogy csak a bemutatóra tették helyre az előzetesek hibáit.

Mi már nagyon kíváncsiak vagyunk az új RE filmre. Az eddigi Kaptár mozikat felejtsük is el inkább és bízzunk benne, hogy a Resident Evil Welcome to Raccoon City egy élvezetes film lesz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!