Ismét Majorre megy az ENCE!

Ismét Majorre megy az ENCE!

Más csapattal, de újra Majorön játszik majd az ENCE!

Vészesen közel van már az IEM Fall vége, minden régióban az utolsó meccsek jönnek, ezzel pedig egyszerre telnek be a Major helyek is. Október végén kezdődik a stockholmi PGL Major, a mezőny pedig már közel teljes. A 24 csapatból már 19 ismert, sőt, legtöbbüknek már a kezdő besorolását is tudjuk.

Az európai régióból például Legendákként kezd majd a NiP, a CIS régióból a NaVi és a Gambit, de Legendákként érkeznek majd Svédországba a Furia és a Team Liquid játékosai is. Mivel azonban még van hátra pár mérkőzés, sok csapatnak még a pozíciója sem biztos. Játékban van még a Fiend, a Movistar Riders, a Copenhagen Flames és a FaZe is. Az ő sorsuk még a napokban dőlhet el, nem úgy az ENCE esetében.

A mára már EU mix csapat hétről hétre jobban játszik, egyre szebb eredményeket érnek el és már az is biztos, hogy ott lesznek a 2021-es PGL Majorön is. Hosszú és szoros végjátékkal, de összességében 2-1-re tudtak tengap nyerni a G2 ellen, akik továbbra is nagyon szenvedős formájukat mutatják.

Ma estére már sokat tisztulhat majd a kép. Szerverre lép a G2, a Fiend, a NiP, a Vitality, a Movistar Riders, a Copenhagen Flames, az Astralis és az ENCE is. Az esport1tv a következő menetrenddel vár ma minden CS:GO szerelmest:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!