Torzsi kiváló formában van a WePlay Academy League új szezonjában is

Torzsi kiváló formában van a WePlay Academy League új szezonjában is

A fiatal magyar játékos megállíthatatlan volt az első meccsükön, ma este már jó eséllyel a döntőbejutásért küzdenek a ligában.

A héten elindult a WePlay Academy League második szezonja, amelyben továbbra is ott szerepel a mouz NXT és torzsi. A B-csoportban a VP.Prodigy, a fnatic Rising és a FURIA Academy az a három csapat, amivel fel kell venniük a versenyt, és a nyitómeccsük alapján ez aligha fog gondot okozni az első szezon bajnokainak.

A mouz NXT a nyáron leggyengébben szereplő FURIA Academy ellen kezdte a szezont még szerdán. Őket a papírformát hozva egy igencsak egyoldalú 2:0-ás meccsen verték meg Mirage-on (16:10, ebből 10 kör CT-ben a második félidőben) és Infernon (16:7, 10:5-ös CT előnnyel az első félidőben). Torzsi ismét elképesztő formában játszott: a két pályán összesen 50-23 volt a K-D-ja, 1.59-es HLTV értékelést kapott, amivel egyelőre messze ő a torna legjobb játékosa. Ráadásul az Inferno B-védelem is játszi könnyedséggel ment neki az AWP-vel szerdán, amit az alábbi klip is tanúsít:

Ma este 19:30-tól az ellen a VP.Prodigy ellen lép pályára a mouz NXT, akik az első körben felülkerekedtek a fnatic Risingon 2:1-re. A WePlay Academy League második kiírásában gyökeresen megváltozott a csoportkör menete, most már két négyfős csoportra vannak osztva a csapatok és GSL-formátumban játszanak körmérkőzéses helyett. A csoportelső azonnal továbbjut, a negyedik kiesik, a többiek pedig küzdhetnek a rájátszás utolsó két helyéért egy külön ágon. Amennyiben a mouz NXT ma nyerni tud, akkor jó eséllyel ki is jutnak a döntőre, szóval megéri szurkolni torzsinak most is, mert a jelenlegi formájukat nézve címvédésre számíthatunk pár héten belül!

Torzsi egyéni formája mellett már csak azért sem szabad elmenni, mert a legújabb highlight videója alapján a PUG-okon is aprítani szokott, legyen az bármilyen fegyverrel, vakon, falon át vagy ugrásból - esetleg ezek kombinációjából:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!