Igencsak brutálisnak ígérkezik az Elden Ring

Igencsak brutálisnak ígérkezik az Elden Ring

A FromSoftware legújabb játékától vérözönt és brutalitást várunk, és úgy tűnik nem fogunk csalódni.

A hamarosan debütáló Elden Ring úgy tűnik, hogy az elődei nyomdokaiba lép, hiszen Dél-Koreában nemrégiben Mature besorolást kapott. A FromSoftware játékai arról ismertek, hogy világaik rettegéssel töltik el az embereket, az ezeket lakó fenevadak pedig felállítják a szőrt a hátunkon. És persze a tudat, hogy ezekkel kell megküzdenünk hatalmas adrenalin löketet ad a játékosainak.

Egy kivételével a cég mindegyik játéka Mature besorolást kapott Észak-Amerikában. Az egyetlen kivétel a Dark Souls 2 volt, amely "csak" Teen besorolásban részesült. A tény, hogy az Elden Ring ilyen magas korhatár-besorolást kapott talán azt jelenheti, hogy közel már a befejezés.

Az elmúlt évben az videójáték-iparban rengeteg nagy visszhangot kiváltó késés történt, és a bennfentesek azt állítják, hogy ennek még nincs vége. Többen úgy gondolták, hogy az Elden Ring is ilyen lehet, hiszen a terv az, hogy januárban érkezik a program. Akik attól tartanának, hogy elhalasztják a játék megjelenését, azoknak adhat némi reményt a dél-koreai korhatár-besorolás. Illetve, azoknak is megnyugvást hozhat, akik a program brutalitásában kételkedtek.

Várjátok már a játékot? Mit gondoltok mennyire lesz brutális a FromSoftware legújabb alkotása?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!