Megkezdődött a Pick'em végjáték! - 13:00-ig még leadhatod a voksodat

Megkezdődött a Pick'em végjáték! - 13:00-ig még leadhatod a voksodat

Ha elfelejtetted volna, hogy ma indul a VB csoportköre, még pont alakíthatsz vagy akár teljesen előlről kezdheted a Pick'em-et!

Ma délután, pontosabban 13:00-kor kezdetét veszi a Worlds igazán izgalmas és fontos része, a csoportkör. Egyből egy modernkori klasszikussal indítunk a tavalyi és tavaly előtti világbajnok küzd meg egymással, ami minden valószínűség szerint már azt is eldöntheti, hogy ki végez az első helyen. Persze az adókon kívül semmi sem biztos az életben, így akár az európai és amerikai csapat is okozhat meglepetést a két nagy névnek. Érdemes viszont belátni, hogy nem csak a keleti és nyugati csapatok között van nagy különbség, de még az FPX és a DWG is jóval saját régiójuk felett áll.

Mindezt természetesen azért említettem meg nektek ugyanis 13:00-ig nem csak az életünket unhatjuk meg a várakozásban, de még a Pick'em-ünket és átvariálhatjuk vagy éppen kitölthetjük, ha azt eddig nem tettük meg. A lentebb található linken éritek el a tippelést, egy gyors bejelentkezés után pedig már indulhat is a móka!



A felület szerintem ismét roppant egyszerű lett, egész egyszerűen a jobb oldalt található kis csuszkára kattintva és az egeret nyomva tartva húzogathatjuk kedvünkre a csapatokat aszerint, hogy hol végeznek. Természetesen tippeket nem szeretnénk adni, de érdemes figyelembe venni azt, hogy az NA csapatoknak állítólag nemcsak, hogy nem mennek a gyakorló meccsek, de inkább ki is lépnek idő előtt, hogy megőrizzék mentális egészségüket, ami nem egy túl jó jel. Emellett sajnos európai szinten sincs sok reménykedni valónk, főleg azután, hogy a Fnatic bejelentette, Upset nélkül kell nekivágniuk a csoportkörnek.

Ma egészen este 8-ig indulnak majd a mérkőzések óránként, nem csak a hivatalos angol streamen, de magyarul is az esport2tv csatornáján. Tartsatok velünk, szurkoljunk együtt az európai csapatoknak (vagy akinek szeretnétek)!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!