Hirdetés

Megérkezett a teljes magyar Twitch fizetési lista

Már nem csak a legnagyobb magyar streamerek keresetét nézhetietek meg, hanem gyakorlatilag mindenkiét.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Anniewhere a Szurdokban

League of Legends - Heti feedelés a spanokkal

Hirdetés

Ahogy arról már korábban olvashattatok nálunk, nemrégiben gyakorlatilag a Twitch összes adatát sikerült kiszivárogtatnia egy hacker csapatnak. A több száz gigányi adatban természetesen az is ott volt, hogy az elmúlt két évben, 2019 augusztusától 2021 szeptemberéig mennyit kerestek a magyar streamerek, legyen szó akár a leghíresebbekről vagy éppen a teljesen kezdőkről. Eleinte csak a legnagyobb streamerek keresetét volt könnyű megtalálni, azonban mostanra már tényleg mindenkit egy oldalon megtalálhattok még akkor is, ha csak pár centet kerestek a streameléssel.

Ahogy ITT láthatjátok egyértelműen a WeAreTheVR kereste a legtöbbet a streameléssel, azonban náluk ezt könnyű megmagyarázni, hisz nem csak hatalmas rajongótáborral rendelkeznek, de egy ideje már gyakorlatilag egy céget vezetnek, négy ember fizetésének is ki kell jönnie, így egyáltalán nem érdemtelen a mellettük látható összeg.

Persze mindenki megdolgozott ezekért az összegekért és a lista nem azért készült, hogy innentől ne támogassuk a streamereket. Azonban a számok láttán néha érdemes elgondolkozni azon, hogy a feliratkozás és némi cheer mellett mennyi donate-et engedhet meg valaki a saját keresetéből.

Ezt már persze mindenki döntse el maga, jó böngészést kívánunk a listához!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
4 db hozzászólás
 • Komojtalan 1 hónapja
  Hát ez elég karcsú havi fizetésnek, nem hiszem hogy más forrása ne lenne a streamereknek. 2-300k havonta és ebből még adózni is kell(ene)? Gige szokott sírni, hogy ebből él és támogassák, de ennyiből nem tud megélni és fejleszteni is az biztos.
  0 0 Válasz
  • Wolfi 1 hónapja Komojtalan
   A fenti lista nem tartalmaz Donate-et és szponzori pénzeket, ha jól tudom utóbbiból jön a legtöbb :D
   0 1 Válasz
   • Komojtalan 1 hónapja Wolfi
    Pont erre gondoltam én is, bár a szponzori pénzek nem hiszem hogy jelentősek lennének a magyaroknak. A donate egy része benne van cheer formájában, szóval aki magyarul streamel nem ebből fog meggazdagodni.
    0 0 Válasz
 • 1adottron 1 hónapja
  Kíváncsi lennék a polgári munkájukra is, hogy mi az a két kezi munka és fizetés amit hazavisznek! Tekintve hogy ezek az árak dollárban értetendők! ???? ????
  0 1 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés