Megérkezett a teljes magyar Twitch fizetési lista

Megérkezett a teljes magyar Twitch fizetési lista

Már nem csak a legnagyobb magyar streamerek keresetét nézhetietek meg, hanem gyakorlatilag mindenkiét.

Ahogy arról már korábban olvashattatok nálunk, nemrégiben gyakorlatilag a Twitch összes adatát sikerült kiszivárogtatnia egy hacker csapatnak. A több száz gigányi adatban természetesen az is ott volt, hogy az elmúlt két évben, 2019 augusztusától 2021 szeptemberéig mennyit kerestek a magyar streamerek, legyen szó akár a leghíresebbekről vagy éppen a teljesen kezdőkről. Eleinte csak a legnagyobb streamerek keresetét volt könnyű megtalálni, azonban mostanra már tényleg mindenkit egy oldalon megtalálhattok még akkor is, ha csak pár centet kerestek a streameléssel.

Ahogy ITT láthatjátok egyértelműen a WeAreTheVR kereste a legtöbbet a streameléssel, azonban náluk ezt könnyű megmagyarázni, hisz nem csak hatalmas rajongótáborral rendelkeznek, de egy ideje már gyakorlatilag egy céget vezetnek, négy ember fizetésének is ki kell jönnie, így egyáltalán nem érdemtelen a mellettük látható összeg.

Persze mindenki megdolgozott ezekért az összegekért és a lista nem azért készült, hogy innentől ne támogassuk a streamereket. Azonban a számok láttán néha érdemes elgondolkozni azon, hogy a feliratkozás és némi cheer mellett mennyi donate-et engedhet meg valaki a saját keresetéből.

Ezt már persze mindenki döntse el maga, jó böngészést kívánunk a listához!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!