A FIFA 22 „BS” stadionjai tönkretehetik a meccseket, és az őrületbe kergetik a rajongókat

A FIFA 22 „BS” stadionjai tönkretehetik a meccseket, és az őrületbe kergetik a rajongókat

Ezeket a hibákat pedig egyszerűen ki lehetne küszöbölni, de egyelőre marad a várakozás.

Alapból is nagy várakozás előzi meg az új FIFA játék megjelenését, de most a katasztrofális eFootball után még jobb helyzetben volt az EA Sports. Talán ez a fajta kényelem is hozzájárult ahhoz, hogy az ő játékuk se legyen problémamentes. Most egy újabb idegesítő hibát jelentettek a kiadónak, amivel tényleg jó lenne, ha mielőbb foglalkoznának.

Most éppen a stadionokkal nem stimmel valami, ugyanis a részletesebb testreszabhatóság miatt egy nagyon buta anomália idegesíti a rajongókat. Már a FIFA 21-ben bevezette az EA, lehetővé téve a játékosoknak, hogy megváltoztassák saját arénájuk méretét és megjelenését, a FIFA 22-ben pedig bővítették ezen lehetőségeket. Mint kiderült van lehetőség arra, hogy kibabráljanak egyesek az ellenfelekkel. Például egyes játékosok nevetséges színsémákat használnak, hogy megzavarják ellenfeleiket, és ezzel kényszerítsék őket a kilépésre. Ez persze egyre másra kihozza az emberekből a feszültséget.

Ennek értelmében olyan színű pályafestést is be lehet állítani, mint a gyep, így képtelenség meglátni a kulcsfontosságú vonalakat. A játékosok ezeket a taktikákat „BS”-nek nevezték el, és folyamatosan jelzik az EA-nek, hogy ez ellen tenniük kellene valamit.

"Miért gondolta egyáltalán azt az EA, hogy okos dolog zöld vonalakat betenni a játékba? Az is nagyon szomorú, amikor az ellenfél olyan labdát választ, amelyet nem is lehet szinte látni a pályán” - értetlenkednek a játékosok a fórumokon.

Az ilyesfajta problémák nem csak az Ultimate Teamre korlátozódnak, előfordulnak sajnos a Brentford Community Stadionnál másik játékmódban. Akkor ott van továbbá a túlságosan erősen ragyogó nap, melynek a felbukkanása szintén borzasztóan zavaró tud lenni egyeseknek, de a nem normális havazás is tud borsot törni a játékosok orra alá.

Végső soron csak az EA SPORTS képes foglalkozni ezekkel a problémákkal, és lehet, hogy ezt nemsokára meg kell tennie.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!