Finoman szólva is érdekes címekkel állt elő az EA a FIFA sorozat átnevezésére

Finoman szólva is érdekes címekkel állt elő az EA a FIFA sorozat átnevezésére

Egyelőre természetesen semmi sem biztos még, de pár potenciális név már előkerült a kalapból.

Ahogy azt már korábban láthattátok nálunk is, a jövőben úgy tervez az EA Sports, hogy egy rebrand keretein belül az évtizedek óta megszokott FIFA-t átnevezik. Mindez valószínűleg tényleg csak egy névváltással fog járni és minden licensz vagy játékelem megmarad továbbra is, azonban sajnos még ebben sem lehetünk biztosak.

A hír megérkezése óta természetesen a FIFA közösség is sokat találgatott, hogy vajon mi lehet majd az új név, ami már jövőre megérkezhet. Egyelőre viszont még feleslegesnek tartjuk a tippeléseket, sokkal inkább érdekes megnézni azt, hogy az EA Sports mivel állt elő, vagyis milyen nevet próbált meg hivatalosan levédetni.


Ahogy a képen is láthatjátok október elsején hivatalosan is benyújtottak egy névjegyet Nagy-Britanniában. A név egész egyszerűen annyi lenne, hogy "EA SPORTS FC". Remélhetőleg mindez azonban nem a játékot szeretné elnevezni, hanem valami más miatt lesz szüksége a cégnek erre a védjegyre, ugyanis a FIFA-t ezentúl EA SPORTS FC-nek hívni kimeríteni a "cringe" fogalmát.

Emellett egyébként már tavaly november is levédetett egy nevet az EA, akkor a "FURY SOCCER" nevet találták ki, ami megint igen érdekes lenne, de talán egy fokkal használhatóbb mint az EA Sports FC.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!