Teljesen átalakul a G2 Esports, csak ketten maradnak a csapatnál

Teljesen átalakul a G2 Esports, csak ketten maradnak a csapatnál

A friss igazolás mellett igazi veteránok is elhagyják a csapatot a következő szezonra.

A LEC nyári szakaszának playoff meccsei óta érezhették a G2 és a LEC rajongói, hogy a VB-re való kijutás elszalasztása hatalmas következménnyel fog járni a csapat számára. Az elmúlt hetekben rengeteg pletykát lehetett hallani Európa egyik legnagyobb csapatáról, akik két évvel ezelőtt még VB döntőt játszottak. Talán Wunder távozása volt a legbiztosabb pont a pletykák között, azonban tegnap este a G2 tulajdonosa, a veteránoknak játékosként ismerős Ocelote úgy döntött, hogy ledobja azt a bizonyos bombát. Mindezzel pedig nemhogy pletykákat hazudtolt volna meg, hanem gyakorlatilag kiderült; mindegyik igaz volt.


A videót végignézve kiderül, hogy a G2 nem csak Wundertől és az edzői stábtól, tehát Grabbz-től és Nelsontól válik meg, de az alsó ösvényük is új vizekre evezik Rekkles és Mikyx személyében. Mindez hatalmas változás lesz mindenkinek az elmúlt években jól megszokott csapattól. Egyedül Jankos és Caps maradt a csapatnál jelenleg, ami azt jelenti, hogy igazán mélyről kell ismét felépíteni egy világverő ötöst. Ilyenkor a legtöbb alkalommal az átlag csapatok egy évig az újraépítésre koncentrálnak és már korán közlik a rajongókkal, hogy idén ne várjanak sok mindent az új kezdő ötöstől. Azonban mint megszokhattuk a G2 nem egy átlagos csapat, így Ocelote úgy döntött azt is elárulja, hogy jövőre is a VB megnyerése a cél!

Kíváncsian várjuk hogyan építi újra csapatát Ocelote, azonban abban biztosak lehetünk, hogy a pénz nem lesz akadály és akár az is előfordulhat, hogy kínai vagy éppen koreai sztárjátékosokat csábítanak majd el a LEC-be.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!