Többen játszottak a Back 4 Blooddal, mint a Left 4 Deaddel valaha

Többen játszottak a Back 4 Blooddal, mint a Left 4 Deaddel valaha

A Left 4 Dead 2 számait viszont már nem tudta megközelíteni.

Sokan hívják a közelmúltban megjelent Back 4 Blood-ot Left 4 Dead 3-nak, és ha belegondolunk, hogy a fejlesztőgárda szinte ugyanaz mindkét címnél, nem is járunk túlságosan messze az igazságtól. A játék pedig - egy korábbi pár napos nyílt béta után - október 12-én jelent meg teljes verzióban, így ideje górcső alá venni, milyen népszerűségnek is örvend.

Ugyan a tegnap során még nem annyira, a mai napon (a cikk írásának pillanatában, október 13-án 16:45-kor legalábbis, így a valós értékek változhattak azóta!) jóval többen játszanak vele Steamen: közel 58 ezer, egész pontosan 57 883 játékos az egyidejű legtöbb, amit a játék el tudott érni. Ezen rekordjától az előbbi zárójelben írt időpontban sem állt messze, közel 57 ezer játékos gépén fut jelenleg is a Back 4 Blood. Fontos megjegyezni, hogy ez csak a Steames adatokat tartalmazza, a játékot Xbox Game Passon keresztül beszerző játékosok nincsenek benne ebben a statisztikában.

Már az első napon elért számaival is jobb eredményt tudott elérni, mint a Left 4 Dead-sorozat első része, amellyel 30 616-an is játszottak egyidőben, míg a Back 4 Blood a tegnap során 39 052 játékost vonzott be. Mind a tegnapi, mind a mai számok is elmaradnak azonban a Left 4 Dead 2-től, amely egy 162 399-es rekordot tudhat magáénak. 

A Back 4 Blood Twitchen is sok néző érdeklődését váltotta ki, első napján összesen 217 ezren követtek figyelemmel valamely, a játékot közvetítő csatornát. A második napon (a cikk írásának pillanatában) ez a szám 100 ezer körül mozog, azonban folyamatos emelkedésben van reggel 9 óra óta.

A Back 4 Blood Steamen 59.99€-ért (kb 21 ezer forintért) szerezhető be.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!