2021 Worlds: Dávidok a Góliátok ellen, jön az A csoport zárónapja

2021 Worlds: Dávidok a Góliátok ellen, jön az A csoport zárónapja

Az elmúlt két év világbajnokait EU és NA közös erővel szeretné hazaküldeni még a 2021-es League of Legends világbajnokság csoportkörében.

Négy napon keresztül élvezhetitek még a 2021-es Worlds főtáblájának csoportkörét. Az első mérkőzésnap csak és kizárólag az "A" csoport csapatainak ütközetein izgulhattok, avagy a főszerepben a DWG KIA, a FunPlus Phoenix, a Cloud9 és a Rogue játékosai lesznek. Az eddig lejátszott Bo1-ek után a címvédő magabiztosan vezeti a négyest, de sosem szabad leírni a küzdeni akarásukról híres európaiakat, az esélytelenek nyugalmával induló amerikaiakat, valamint a 2020 után ismét vb-n harcoló kínaiakat. Ne feledjétek, hogy a mai nap hat (+tiebreakerek) összecsapással folytatódnak a küzdelmek, 12:30-től üljetek le az esport2tv Twitch csatorna és a lolesports.com oldala elé, utóbbin dropok várnak!

Mi történt eddig az "A" csoportban?

Magabiztos győzelemmel indított a tavalyi győztes, azonban ShowMakeréket alaposan megizzasztották Hans samáék. Ghost kifejezetten gyenge teljesítményt nyújt BeryL oldalán, de a Khan-Canyon-ShowMaker tengely carryzi a csapatot. A FunPlus Phoenix megköszönheti a C9-nak, hogy nem 1-2-vel zárták az első három napot, ugyanis Perkzék abszolút esélyesei voltak az odavágónak. A DWG KIA lemosta Tianékat, a Rogue ellen azonban ők domináltak. A Rogue csak a C9-t verte meg, de a DWG KIA elleni összecsapásra építhetnek a mai nap. A C9 két sima, valamint egy nagyon szoros vereséggel, sereghajtóként, győzelem nélkül várja a mai napot. 

Óriási meglepetés lenne, ha nem a DWG KIA és az FPX jutna tovább a kvartettből, de matematikai esélye még a C9-nak és a RGE-nak is van, amibe kapaszkodhatnak.

2021 Worlds Group Stage 4. nap menetrend

13:00 - FPX vs DK

14:00 - RGE vs C9

15:00 - FPX vs C9

16:00 - RGE vs DK

17:00 - RGE vs FPX

18:00 - DK vs C9

18:00 után a tiebreaker meccsek következnek, ha azonos pontszám alakulna ki a csapatok között

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Lol Esports Twitter)

Kövess Minket!



Melyik két csapat jut tovább az A csoportból?