Így nézne ki Unreal Engine-ben egy Squid Game játék

Így nézne ki Unreal Engine-ben egy Squid Game játék

Úgy tűnik, hogy a népszerűség nem csillapodik és nem csak játékmódokban, de külön játékként is elakarják készíteni a népszerű sorozatot.

Nem túlzunk azzal, ha azt mondjuk, hogy az elmúlt egy hónapban gyakorlatilag minden a Squid Game nevű koreai sorozatról szólt. Épp nemrég érkezett a hír, hogy már 111 milliós megtekintésnél jár a sorozat, ezzel pedig a Netflix eddigi műsorai közül a legjobb indulást produkálta. Ha valaki még nem ismerné a sorozatot, a történet igen egyszerű és gaming körökbe leginkább a Fall Guys és a fűrész szerelemgyerekének hívhatnánk. A "műsor" készítői összegyűjtöttek 456 olyan koreai játékost, akik a végtelenségig eladósodva mélyszegénységben élnek és az egyetlen kiút az lenne, ha egy hatalmas öszeget nyernének egy játékban. Szerencséjükre ezt a lehetőséged megkapják, azonban hamar rájönnek, hogy ez nem egy Vágó István féle Legyen Ön Is Milliomos lesz, amikor az első játékban a szervezők kivégzik a fél mezőnyt.



Apropó első játék. Az elmúlt időszakban rengeteg Squid Game játékmódot láthattatok már legyen az, Overwatch vagy éppen CS:GO. A fenti videóban viszont az Unreal Engine segítségével készítette egy Reddit felhasználó az első játékot, ami egy Multiplayer lehetőséggel gyakorlatilag instant pénzeső lenne a fejlesztő számára, ekkora népszerűség mellett. Természetesen a sorozatban szereplő többi játékot is el kell készíteni, emellett pedig megvan az esélye, hogy hamar unalmassá válhat, hisz mindig ugyanazt a hat játékot kell lejátszania a játékosoknak.

Kíváncsian várjuk, hogy végül érkezik-e játék a méltán híres sorozatból és milyen sikertörténetet fut be a sorozat hátán.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!