Ennél nincs feljebb; már Twitteren is elfut a Doom!

Ennél nincs feljebb; már Twitteren is elfut a Doom!

Lassan nehezebb lesz megtippelni, hogy min nem fut a játék.

Mi a közös egy terhességi tesztben, egy krumpliban, egy szívmonitorban és a Twitterben? Ma már mindegyiken játszhatunk a Doom-mal! Valószínűleg már mindannyian ismerjük a lassan 30 éve megjelent játékot, azonban sokan már nem játszhattunk vele eredeti formájában amikor gyakorlatilag a legújabb gépet kellett megvennünk, hogy kipróbálhassuk. Azóta egészen hihetetlen, hogy mennyit fejlődtek a játékok és a számítógépek is. Így nem meglepő, hogy az a néhány mega kód, ami az egész játékot összetartja gyakorlatilag már bármin elfut, legyen szó egy terhességi tesztről vagy éppen egy rakat krumpliról.

A botot így irányíthatjuk

Ezúttal viszont mégtovább fejlődött ez az iparág, ugyanis már egy közösségi oldalon is játszhatunk a játékkal, ha éppen azt tartja kedvünk. Ehhez a fejlesztő természetesen egy botot használ, akinek egy tweet keretein belül megadjuk a parancsokat, ő azokat elvégzi és felveszi egy videóra ahol láthatjuk, hogy éppen mit tettünk. Mindez egész egyszerűen hangzik, azonban a játékkal játszani igazán nagyon kihívás, néha komoly káoszba fullad az egész, főleg ha random tweetekről van szó:

Emellett viszont ott vannak azok a játékosok is, akik azonnal belekezdtek a játék speedrunolásába:

Ezután már mondanám, hogy semmi nem lepne meg ami a Doom futtatásával kapcsolatos, azonban inkább kivárom a végét még mielőtt kiderül, hogy a lámpámon is tudnék Doomozni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!