Hirdetés

Áll a bál a Diablo 2: Resurrected körül

Olyan játékosról is tudunk, aki hat napon át nem tudott bejelentkezni a játék online szervereire.

Hirdetés

Hiába ígérget a Blizzard fűt-fát, a Diablo 2: Resurrected szerverproblémai egyre komolyabb méreteket öltenek, és egyelőre úgy tűnik, hogy nem képesek időben orvosolni a problémát. Az október 6-án kiadott javítással jelentkező legújabb problémák úgy tűnik, hogy nem kevés ember számára az utolsó cseppet jelentették abban a bizonyos pohárban. Azok, akik az Egyesült Államokban, Ázsiában és az Egyesült Királyságban játszanak a címmel, az elmúlt héten nem tudtak folyamatosan online hozzáférni a Diablo 2: Resurrectedhez.

Ez arra késztette a felháborodott játékosokat, hogy a közösségi médiában hangot adjanak sérelmeiknek, és visszatérítést követeljenek. Sokan nem nézték jó szemmel a Blizzard próbálkozásait, sőt, odáig mentek, hogy létrehozták a #RefundD2R hashtaget. A Diablo 2: Resurrected megjelenése óta ilyen problémákkal küszködik, és úgy tűnik, egyes rajongók türelme kezd elfogyni.

A Blizzard egy visszatérítést követelő Twitter-felhasználónak röviden úgy reagált, hogy a cég megérti a játékosok frusztrációját, de sajnos nem tud mindenkinek visszatérítést szolgáltatni. Mások a Redditen azt állították, hogy a Blizzard elutasította a visszatérítési kérelmüket, mivel túl régóta játszottak a játékkal.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
  • Sythegore 21 napja
    A trollok most már igazán leszállhatnának a Blizzardról. Nem tudom kinek van a vödörben odaát, de elkaphatna valamit.
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés