Ezeknek a csapatoknak áll legjobban a Hegysárkány, így hasznosítsd!

Ezeknek a csapatoknak áll legjobban a Hegysárkány, így hasznosítsd!

Kő kemény páncélok, varázsellenálások,és pajzsok. A legjobb védekezés a támadás.

Hegysárkány


A védekező értékeket akkor sem lehet figyelmen kívül hagyni, ha nem játszunk tankos karaktereket, főleg akkor nem, ha passzívan szerezhetjük be azt. Ilyen a Hegysárkány is, akiből minél többet összegyűjtünk, annál több páncélt, és varázsellenállást halmozhatunk fel, ami látszólag nem egy nagy dolog, mégis sokat tud segíteni pár nehezebb szituációban. Talán sok kedvet ezzel még nem hoztam a megszerzéséhez, pedig egyáltalán nem előnytelen sárkányról van szó, sőt mi több, bármilyen hőssel érdemes megszerezni. A tankok még sokkal keményebbek lesznek, szívósabbak, nehezebben leszedhetők, a kevesebb életerővel rendelkező papír hősök, meg pont annyival több védelmet kapnak, ami fontos lehet a túlélésükhöz. Ez azért is lehet vonzó, mert így lövészünknek, az utolsó tárgya vásárlásakor nem kell azon keseregnie, hogy sebzés helyett, valami defenzív dolgot válasszon. Ebből következik, hogy maga a Hegysárkány lelke is valami védelemmel fog minket felruházni, ami nem más, mint egy pajzs, amely 5 másodpercenként újratöltődik, ha nem szenvedünk el ez idő alatt sebzést. Ez egy igazi áldás minden csapat számára.


Építkezzünk a Hegysárkány köveiből

Van egy dolog amit úgy érzek nagyon fontos megjegyezni, mert ha valaki nincs tisztában vele, valószínűleg rosszul, de biztos nem maximálisan fogja tudni használni a sárkány erősítését.  A Hegysárkány passzív bónusz páncélja, és varázsellenállása, a már meglévő értékeink alapján növekszik, nem csak úgy a semmiből pottyan az ölünkbe. Ez azt jelenti, hogy minél több olyan tárgyat vásárolunk, amely ezeket az értékeket növeli, annál nagyobb értéknek a százalékából kapjuk a bónuszt. Egyszerűen megfogalmazva, minél több az páncélod, és varázsellenálásod, annál többet kapsz pluszba. Így adott a válasz, hogy olyan csapatok részesítsék előnyben a sárkányt, akik sok tankos, masszív hőst választottak a csapatba. Azok a csapatok, akiknek csak egy, vagy egy olyan hős sincs sorai között, akikre illene ez a természeti hatás, azoknak sem kell kétségbe esni. Ebben az esetben, jobb ha megfontolják egy olyan tárgy vásárlását amely növeli az erősítésüket, ha szükséges. Minél tovább tolódik a játék, az értékek annál jobban növekszenek, és váltják ki maximális hatásukat.


Az előző sárkányokhoz képest, talán kicsit szerénynek tűnnek ezek az értékek. Komolyan, egy 200 sebzést elnyelő pajzs, az eddigi hatalmas bónusz sebzés, varázssebzés, és életerőhöz képest? Nem beszélve a Vízsárkány folyamatos gyógyításáról. Akkor miért is jó ez nekünk, mit kapunk? Az tény, hogy a Vízsárkánnyal több sebzést tudunk elkerülni, de ez attól is függ, milyen gyakran tudjuk az erősítését aktiválni. A Hegysárkány lelkével való játék, sokkal lassabb, és kimértebb. Míg eddig tanácsos volt folyamatosan sebezni az ellenfelünket, hogy megkapjuk a bónuszt, most pont érdemes lelassítani. A lényeg, az időzítésen van. Öt másodpercenként kapjuk meg újra a pajzsot, szóval ehhez mérten kell igazítani a támadásokat. Egy elhúzódó csatában, vagy tradeben, biztosan felülkerekedhetünk.


Ha a csapatösszeállításokat nézzük, azoknak a legfontosabb ez a hatás, akik olyan hősöket játszanak, akikkel a játék késői szakaszában vannak lételemükben. Tehát inkább nyugodtan felfarmolják magukat, megszerzik tárgyaikat, és szép lassan erősödnek, míg végül megállíthatatlanná válnak. A Hegysárkány olyan, ami nem a harcodat erősíti, inkább az ellenfeledet állítja meg, vagy akadályozza stratégiáját. Ha a Tűzsárkány egy tank lenne, ami előretör, és pusztít, akkor a Hegysárkány a homokzsák, ami megállítja az árvizet. Mint a Vízsárkány esetében, Dive csapatokat könnyen megfékez, de hasznos, ha saját elsősoros harcosainkat küldenénk az ellenfél lövészére. Az ellenünk végbemenő támadásokat is képes megfogni a pajzzsal, illetve a menekülés közben ez újra is töltődik. Ez kombinálva a bónusz százalékos értékekkel, sokkal kisebb sebzés elszenvedését fogja eredményezni. Pokeolós csapatok ellen szintén ezért hasznos, mert csökkenti a bejövő sebzést, de sok újat nem tesz hozzá, mint amit a Vízsárkánynál kapunk. Talán az egyik legunalmasabb sárkány, de nem haszontalan, csak kicsit passzívabb, kicsit védekezősebb, viszont ha védelemre adnánk a fejünket, ne is keressünk tovább, mert ő a tökéletes!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!