2021 Worlds: Fakerdagge ezt most összehozta Fakernek

Nem remegett meg a kínai és koreai csapatok keze a B csoportban, de a Worlds főtáblájának C kvartettjében nem ennyire egyszerű a helyzet.

Kedvező helyzetből várhatta az EDward Gaming és a T1 a B csoport zárónapját a 2021-es League of Legends világbajnokságon, amely végül nem okozott akkora meglepetést, mint az A csoport küzdelmei. Mind az EDG, mind a T1 továbbjutott a rájátszásba, azonban a sorrend felcserélődött az első két helyen. Mivel Fakerék megverték az EDG-t, Viperék kikaptak az utolsó meccsen a 100 Thieves ellen, így az A csoport után a B-ben is LCK csapat zárt az élen. A LoL mides legendája eddig minden vb-jén kijutott a csoportjából, most sem alakult ez másképp. A második hely sokba kerülhet majd az LPL nyári bajnokának, mivel egy eddig veretlen potenciális ellenfél, a DWG KIA már feni rájuk a fogait.

2021 Worlds Group Stage 5. nap menetrend

13:00 - PSG Talon vs Hanwha Life Esports

14:00 - Royal Never Give Up vs Fnatic

15:00 - PSG Talon vs Royal Never Give Up

16:00 - Fnatic vs Hanwha Life Esports

17:00 - Royal Never Give Up vs Hanwha Life Esports

18:00 - Fnatic vs PSG Talon

A Royal Never Give Up eddig nem szenvedett vereséget a csoportkörökben, elképesztően magabiztos az MSI címvédőjének két szóló ösvényese Xiaohu és Cryin. A Hanwha Life Esports számára jól indult a Worlds, ugyanis kijutottak a Play-inből, majd megverték a több sebből vérző Fnaticot. Ezután azonban elfogyott a lendület, kétszer bedőlt a Nexusuk, így csak a harmadik helyről indulnak a holnapi nap. A PSG Talon egy nagyon egyoldalú meccsen kapott ki az RNG-től, de az első kalapból érkező hongkongi együttes összeszedte magát, küzdelmes meccseken legyűrték Chovyékat és Bwipóékat. A Fnatic számára a becsületgyőzelem megszerzése lehet az elsődleges cél, ugyanis Upset nélkül csak a PSG ellen tudtak igazán labdába rúgni, de végül Hanabi túl nagy falatnak bizonyult számukra.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Lol Esports Twitter)

Kövess Minket!



Szerinted a Fnatic hány győzelemmel zárja a csoportköröket?