2021 Worlds: Európa utolsó reménységei, avagy ma képernyőn a MAD Lions

2021 Worlds: Európa utolsó reménységei, avagy ma képernyőn a MAD Lions

A Rogue és a Fnatic csapata elvérzett, már csak a MAD Lions csapatában bízhat Európa a 2021-es League of Legends világbajnokságon.

Upset kiválása után a semmiből kellett újraalkotnia a Fnaticnak a játékát, ami egy lehetetlen feladatnak tűnt. Az RNG-től ellopott győzelem, valamint a HLE elleni vereség bebizonyította, hogy sosem szabad leírni azokat a csapatokat, akik gyengébben kezdték a csoportkört. Bean minden tiszteletet megérdemel a helytállásáért, ahogy a Fnatic is, ugyanis hiába végeztek végül a 4. helyen a "C" csoportban, de óriásit küzdöttek a zárónap. Az első helyet végül a Royal Never Give Up kaparintotta meg, akik a tiebreaker meccsen Xiaohu vezetésével lenyomták Chovyt és a Hanwha Life Esports együttesét. Az MSI címvédője az első olyan kínai klub, amelynek sikerült megnyernie a csoportját a 2021-es Worldsön, bennük mindenképp bízhatnak az LPL rajongók.

2021 Worlds Group Stage 6. nap menetrend

13:00 - Gen.G vs MAD Lions

14:00 - Team Liquid vs LNG Esports

15:00 - Gen.G vs LNG Esports

16:00 - MAD Lions vs Team Liquid

17:00 - Team Liquid vs Gen.G

18:00 - MAD Lions vs LNG Esports

A "D" csoportot jelenleg a Gen.G és az LNG Esports vezeti 2-1-es mérleggel, de mind a MAD Lions, mind a Team Liquid szerzett már győzelmet. Az eddig látott mérkőzések alapján Bdd elképesztő formában van, így amelyik csapat meg akarja állítani a koreai ezüstérmest, annak a középső ösvényt kell ellehetetleníteni. A MAD Lions hiába verte meg óriási meccsen a Gen.G-t, a Team Liquid ellen váratlan pofonba szaladtak bele, ami rengeteget jelenthet a végelszámolásnál. Az LNG abban bízhat, hogy az LCK-n kívül minden régiót dominálni tudnak, amíg a Gen.G számára a csoportelsőség és egy tökéletes 3-0-s nap lehet a cél.

Ne feledjétek, hogy a mai nap hat (+tiebreakerek) "D" csoportos összecsapással folytatódnak a küzdelmek, 12:30-től üljetek le az esport2tv Twitch csatorna és a lolesports.com oldala elé, utóbbin dropok várnak! Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Lol Esports Twitter)

Kövess Minket!



Szerinted továbbjut a rájátszásba a MAD Lions?