Sea of Thieves: Ingyen aranyat osztanak szét a fejlesztők a játékosok között

Sea of Thieves: Ingyen aranyat osztanak szét a fejlesztők a játékosok között

Ezzel köszönné meg a fejlesztőgárda a növekvő érdeklődést.

2018-ban, 3 éve jelent meg a Rare népszerű, a tengerek és óceánok világában játszódó akció-kalandjátéka, a Sea of Thieves. Három évnyi frissítés, valamint a Steamen és az Xbox Game Passen való megjelenés után egyre gyorsabb ütemben növekszik a játékosok száma, sőt mi több: a fejlesztők arról számoltak be, hogy 25 millió játékossal rendelkezik a SoT, ezt pedig méltóképpen szeretnék megünnepelni: 25 millió aranyat osztanak szét a játékosok között.

Minden játékos alapból kap 25 000 aranyat és 25 doubloont, ha legalább egyszer elindítja a játékot október 26. szerda 16:00 óráig. Egy véletlenszerűen kisorsolt, szerencsés fő viszont további 25 millió arannyal lehet gazdagabb - ami remélhetőleg elegendő mennyiség ahhoz, hogy az összes, a játékban elérhető kozmetikai elemet meg lehessen vásárolni.

A Sea of Thieves tény és való, egyre gyorsabb ütemben válik a játékosok kedvencévé. 2020 júliusában érte el a 15 millió játékost, míg 8 hónappal később, idén márciusban lett meg a 20 millió - így a további 5 millió játékoshoz 7 hónapra volt szükség. Az új tartalmak is sűrűbben érkeznek, a 4. szezontól például már a víz alatti területeket is felfedezhetjük.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!