Ninja:

Ninja: "Nem fejőstehénnek akartam használni a Mixert, tényleg nyerni akartam"

Ninja, Courage és Nadeshot podcastjébe látogatott el, ahol beszélt a Mixeres történésekről.

Tyler 'Ninja' Blevins egy időben egészen egyszerűen mindenhol ott volt. Itt már nem is csak a Twitch-re vagy a játékokra érdemes leszűkíteni a kört, a 30 éves streamer teljesen bekerült a mainstream popkultúrába, sokan egyértelműen a Twitch arcának tekintették őt. Éppen ezért ért mindenkit hatalmas meglepetésként, amikor bejelentette, hogy átmegy a Mixerhez, nem is kevés pénzért.

Azóta a karrierje egy kicsit megbicsaklott, de igazából ez már őt egyáltalán nem zavarhatja. Jelenleg azt streamel amit akar, akkor amikor akar, pénzügyi problémái már valószínűleg nem lesznek élete során. Azonban a Mixeres döntésen leginkább a nézői sértődtek meg, azóta pedig mindenki úgy gondolt erre az akcióra, mint a Mixer kemény lehúzására, ugyanis a szerződés megmaradt, azonban a Mixer hamar tönkrement így Ninja azóta visszatérhetett a Twitch-re.

Ninja legutóbb egyébként a 100 Thieves CEO-ja, Nadeshot és másik híres streamer kollégája, Courage podcastjébe látogatott el, ahol hamar szóba jött a Mixeres kaland. Ninja egyáltalán nem bánja, hogy végül így alakultak a dolgok, azonban azt kikéri magának, hogy csak fejőstehénnek használta volna a Mixert:

"Tesó, dupla annyit streameltem mint amennyiről a szerződés szólt. Legalább 150 órát kellett volna streamelnem egy hónapban, ehelyett 300-at csináltam" - mondta Ninja, ami egészen elképesztő adat, hisz szünnap nélkül 10 órákat kellett streamelnie ehhez egy hónapban. "Nyerni akartam. Nem az volt a célom, hogy aláírjak és elfussak a pénzzel. Fél éven keresztül az elvárttal szemben kétszer annyit streameltem. Nem az akarás volt kevés ebben a projektben."

Mint azóta tudjuk, rengeteg streamer döntött már úgy, hogy elhagyja a Twitch berkeit, és ezt a választást leginkább Ninja-nak és Shroudnak köszönhetik, akik megmerték lépni ezt a lépést és kiderült, hogy egy katasztrófa esetén is, inkább a platformnak van félnivalója, mint a streamereknek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!