Új csapattal térhet vissza a NaVi legendás ex-irányítója?

A pro100 után ismét saját csapatot indítana Zeus.

Pár hete volt napra pontosan két éve, hogy Danylo Ihorovych Teslenko, vagy ahogy mindenki ismeri Zeus, visszovanult a profi CS:GO-tól. A legendás és Major győztes irányító 2019-ben intett búcsút akkori csapatának, a NaVinak, ahol profi CS:GO karriere legtöbb idejét töltötte.

Azóta nem láttuk őt versenyen, persze teljesen nem tűnt el a szemünk el. Online rendszeresen követhetjük élő adásait, kiadott egy saját könyvet és immár évek óta doglozik az ukrán e-sport elmélyítésén és fejlesztésén. Most azonban úgy érzi, itt a visszatérés ideje. 

Játszani nem fog, azoknak az időknek már vége. Arról beszélt a napokban Telegram profilján, hogy egy teljesen új csapat, egy új szervezet beindításán dolgozik. Zeus számára ez már nem lenne újdonság, hiszen ő volt a pro100 alapítója is, az a projekt azonban tavaly nyáron végetért.

Most jöhet az új csapat, ami a tervek szerint a CS:GO-ra fókuszál majd, feltehetőleg ukrán játékosokkal. A cél már az elejétől fogva az lesz, hogy két együttműködő alakulata legyen a szervezetnek, egy nagy csapat és egy utánpótlás alakulat. Zeus szerint, a kezdőbbek számára ez jobban lehetőséget biztosít majd a fejlődésre, ha pedig valaki a nagyok közül égne ki vagy érezné magát rossz formában, akkor nyugodtan visszamehetne az Academybe, hogy onnan folytassa karrierjét és fejlődési útját.

Képekben szedtük össze Zeus karrierét, tekintsétek meg ezt is.

A galériáért kattints a képre!

Részleteket persze még nem árult el. Nem tudni, hogy mikorra szeretné beindítani a csapatot, de az biztos, hogy a régi és az új NaVi fanok is epekedve várják majd, hogy mire lesz majd képes Zeus új csapata és legfőképp azt, hogy kikkel.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!