Visszavágóval támad a V4FSF International Online Cup döntője ma este

Visszavágóval támad a V4FSF International Online Cup döntője ma este

A csapatmunka most is sorsdöntő volt.

Sokszor láttuk már azt, hogy míg a CS:GO korai éveiben a parádés egyéni megmozdulások bajnoki címekről dönthettek, addig az utóbb 4-5 évben már sokkal inkább a precíz csapatmunka irányába tolódott a profi játék. Tengernyi példát lehet hozni ehhez, kezdve az alsóbb kategóriáktól, egészen a tier 1-es meccsekig, de az is bőven elég ha tegnap láttuk a Fiend és a Wisla Krakow osszecsapását a V4FSF International Online Cup keretein belül.

A tét nem volt kicsi, gyakorlatilag már a célegyenesre fordultak a csapatok, azaz csak egy csapat, a meccs győztese. Utóbbi alakulat ugyanis továbbjutott az International Online Cup döntőjébe, míg a vesztesnek a harmadik hellyel kell beérnie. A Fienden nem múlott, szó se róla. Már a vétó is jól alakult a bolgárok számára, hiszen el tudták kerülni a Wisla Krakow két legerősebb pályátájt, Nuke-ot és Dust2-t. Overpass ugyan bent maradt, amin rengeteget játszanak a lengyelek, de meglehetősen felemás eredményekkel.

Annak rendje és módja szerint, Overpasst meg is nyerte a Fiend, méghozzá a Wisla Krakow saját recepjével. AWP mindenhol. Többször láttuk már a lengyeleknél, hogy milyen effektíven hasznosítják a távcsöves fegyvert, mennyire arra épülnek a köreik CT oldalon, hogy Markos lő egy nyitót, ahogy tud átpozícionál, egyik társa átveszi a helyét és néhány másodperc után, emberelőnyben és az ellenfél számára ismeretlen elhelyezkedéssel várják a folytatást.

H4rnnal azonban nem számoltak. A bolgár AWP-s ezúttal maga mögé utasította a lengyeleket, szinte hiba nélkül forgatta a fegyvert és egyszerűen a pálya minden pontját visszalőtte Markosékat. Overpasst így meg is nyerték a bolgárok, egy pályát hozott nekik h4rn játéka, de többet nem. Az első pálya, Inferno, és végül a decider, Ancient is a Wisla Krakow oldalán landolt, a remek csapatmunkának köszönhetően. 

Öröm volt nézni, ahogy kiegészítik egymást a játékosok, hibátlanul működtek a füstök, a vakítók, jók voltak a támadó gránátok is, és persze fel voltak készülve a Fiendre. Tudták, hogy mikor mit kell lépniük, ha ki is zökkentek az egyensúlyukból, mindig vissza tudtak találni a formájukhoz, ez pedig végül 2-1-es győzelmet eredményezett számukra.

A Fiend és a Wisla Krakow összecsapásának eredményei:

  • Inferno 16:14 a Wisla Krakow javára
  • Overpass 16:13 a Fiend javára
  • Ancient 16:11 a Wisla Krakow javára

A lengyelek ezzel továbbjutottak a döntőbe, ahol ismét a SINNERS lesz az ellenfelük. Két napja már találkozott egymással a két ötös, akkor ha nem is sima, de 2-0-ás SINNERS győzelem született. Most itt az idő egy szoros, kiélezett visszavágóra!

A meccset este 19:30-tól követhetitek az esport1tv-n és az Esport1 beépített, pontgyűjtő felületén is, de nem árt ha már este 19-től a monitorokra figyeltek majd. A döntő előtt ugyanis újabb meghívott csapatról rántja le a leplet élőben a V4 Future Sports Festival.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!