Csak egy dolog hiányzik, de az nagyon - megjött az Uncharted mozifilm első trailere

Csak egy dolog hiányzik, de az nagyon - megjött az Uncharted mozifilm első trailere

Több mint egy évtizednyi meló (és hét rendező) után úgy tűnik, hogy a Sony Uncharted című filmje végre, tényleg megjelenik – és ezt bizonyítja a ma bemutatott trailer is.

A szerencsevadász Nathan Drake szerepében az ifjú Tom Hollandet lehet majd látni, és még mielőtt sokan felhúznák a szemöldöküket, gyorsan megemlítjük, hogy ez az Uncharted mozi jóval a népszerű videojáték-sorozat előtt játszódik időben, mielőtt Drake egy tapasztalt kalandorrá vált volna. Annak ellenére persze, hogy látszólag egy előzmény történet lesz, a rajongók már most észrevették a játékra való utalásokat, hiszen például a repülős részlet az Uncharted 3: Drake’s Deception-ből tűnhet ismerősnek.

A filmben egyébként más figyelemre méltó Uncharted karakterek is szerepelnek, fontos szerepet kap a Mark Wahlberg által játszott Sully is, de részt vesz az akcióban a Sophia Taylor Ali által megformált fiatal Chloe Frazer is. Van azért hangulata és akció is akad már a trailerben, de egy dolgot azért nagyon hiányolunk a közösséggel együtt, hol van Sully legendás bajsza?

Nem semmi huzavonán van túl egyébként a film, hiszen Wahlberg eredetileg magát Drake-et alakította volna a 2010-ben megjelenő alkotásban, de az akkor több ok miatt is meghíusult. Továbbá az Uncharted nem az egyetlen jelentős készülőben lévő Naughty Dog videojáték-adaptáció, a stúdió az HBO-val közösen dolgozik a The Last of Us sorozat változatán is, amelyben Pedro Pascal és Bella Ramsey lesz látható Joel és Ellie szerepében.

Az Uncharted film 2022 február 18-án kerül a mozikba.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!