Twitch: Több hasznos funkció is várható a közeljövőben

Twitch: Több hasznos funkció is várható a közeljövőben

Néhány felhasználónál már elérhetőek ezek a funkciók, jelenleg még a tesztelés időszaka zajlik.

Három új funkció bevezetésén gondolkozik a Twitch. Az utóbbi időben elképesztő fókuszt kapott a streaming-platform, ha már csak a hónap elején kirobbant adatszivárgás-botrányra gondolunk, de úgy általánosságban is az egyik húzőnév a kategóriájában. Twitter-oldalukon viszont most arról számoltak be, hogy tesztidőszakban a következő újdonságok jelentek meg az oldalon: stream visszapörgetése; emlékeztető; előzetes megtekintése.

"A következő hónapban néhány néző három új gombot is felfedezhet az élőben közvetítő csatornákon. Jelenleg a tapasztalatokat gyűjtjük róluk, ha pedig megvannak [a szükséges mennyiségű visszajelzések], eltűnnek a gombok." - áll a tweetben.

A "Rewind the Stream" (Tekerd vissza a streamet) gombbal, ahogy a neve is sugallja, visszább tudod pörgetni az élő közvetítést. A klipelés helyett, ami a legutóbbi néhány percből egy rövid részletet el is ment, immáron még tovább tudsz görgetni, ha például kedvenc tartalomgyártóddal történt valami vicces / meghökkentő / érdekes esemény, vagy mondjuk lemaradtál egy e-sport mérkőzésről, és egyszerűbb módon szeretnéd újranézni.

A "Remind Me" (Emlékeztess) gomb egy egyszerű funkció lenne: értesítést küld az oldal, ha a kedvenc streamered elindította a közvetítést. Az nincs részletezve, hogy ezt milyen módon tenné meg az oldal, figyelembe véve, hogy alapértelmezetten akkor is kapsz értesítést, ha egy követett csatorna épp streamel.

Végül, de nem utolsó sorban a "Watch Trailer" (Nézd meg a trailert) gombbal meg tudod nézni a csatorna előzetesét anélkül, hogy a profil főoldalára kell navigálnod.

Mind a három funkció már elérhető néhány nézőnél, ahogy a fenti tweetben is megerősítette a Twitch. Azonban szem előtt kell tartani, hogy egyáltalán nem biztos, hogy be is fogja vezetni ezeket az új funkciókat a Twitch, így érdemes visszajelzést adni számukra, ha nálad esetleg megjelent valamelyik (akár mindegyik) és elnyerte a tetszésedet, vagy pont hogy nem tartod szimpatikusnak / hasznosnak.

(Borítókép)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!