Csak a legendák kapnak aláírást a Majorön!

Megjelent a PGL Stockholm Major Viewer Pass, benne a csapatok matricáival és új felvarrókkal - nézzétek meg őket galériánkban!

A Valve kiadta a PGL Stockholm Major Viewer Passt, benne a csapatok matricáival és felvarróival együtt. Azonban az aláírások szerelmeseinek van egy rossz hírünk: csak a legendák kapnak ilyet ezúttal, és a Major után jelennek majd meg, továbbá a Souvenir csomagok is csak a csapatok és az esemény matricáit tartalmazzák.

A Viewer Pass-szal együtt visszatér a Pick'Em kihívás is, ennek menete a már bevált szokás szerint az, hogy a Major minden szakaszában ki kell választani egyszerre az összes csapatot. Tehát az első két, svájci rendszerű szakaszban a meccsek kezdetéig kell választani egy 3-0-ás, egy 0-3-ás, és 7 továbbjutót. Az egyenesági kieséses szakaszban pedig a teljes ágrajzot fel kell tölteni.

A Viewer Pass megvásárlásával együtt Stockholm 2021 Event coin is jár, ezt a Pick'Em kihívásban elért sikerek függvényében fejleszthetjük bronzról ezüst, arany vagy gyémánt fokozatokra. Minden egyes kioldott fejlesztés után választhatunk egy tetszés szerinti Souvenir pakkot bármelyik mérkőzésről.

Kattints a képre az összes itemet tartalmazó galériáért!

A Majorök történelmében először nem csak csapatmatricák, de felvarrók is jelentek meg. Ezek a matricakapszulához hasonlóan működnek, tehát Legends, Challengers és Contenders csomagokból bonthatjuk őket, majd véletlenszerűen megkapjuk az egyiket az elérhetőek közül. A matricakapszulák ára 0,85€, míg a felvarrós csomagoké 1,70€.

Kétféle Viever Pass érhető el az érdeklődők számára: az egyik 8,50€-ért a sima, a másik jelenleg 15,25€-ért a Pass + Tokens bundle. Utóbbiban a Pick'Em hozzáférés és a coin mellett kapunk három Souvenir Tokent is, melyeket majd a Major folyamán válthatunk be pakkokra. Természetesen ilyen Tokenből akár a sima, akár a bundle után annyit vásárolhatunk, amennyit csak szeretnénk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!