A Budapest Five már továbbjutott, jöhet a BEE

A Budapest Five már továbbjutott, jöhet a BEE

Délután folytatódik a CEE Champions 2 magyar közvetítése, reméljük hasonló sikerekkel, mint tegnap.

20.000 dollár a tét a CEE Champions 2. évadában, ahol Európa legjobb 32 feltörekvő csapata méri össze Counter-Strike tudásást. A hosszadalmas selejtezők után a magyar mezőnyből is két ötös jutott tovább, a Budapest Five és a Békéscsabai E-sport Egyesület.

Előbbi ötös bár megváltozott felállással, de tegnap már szerverre lépett és a hazai szurkolók legnagyobb örömére, tovább is jutottak. Kicsit felemás volt persze a játékuk, a könnyűnek tűnő mixek ellen nehezebben ment, mint azellen a FATE ellen, akiktől talán a legjobban kellett félnünk.

A csoportelsőség nem jött össze, bár az sem volt messze. Miután 16-11-re vertük a headhunterss nevű szlovák mixet, a HLTV ranglista 38. helyét elfoglaló Nemiga ellen játszottak coolióék. Apró, meggondolatlan hibákon múlt sajnos a győzelem, de végül a Nemiga bizonyult erősebbnek, igaz csak hosszabbításban. 17-19 után a FATE várt minket a szerveren, a mérkőzés tétje pedig már a csoportból való továbbjutás volt. Itt már nem volt apelláta, a BP5 nem bízta a véletlenre és mindössze 4 bolgár kört engedve megnyerték a mérkőzést, bebiztosították maguknak a rájátszást.

A Budapest Five eredményei a B csoportból:

  • BP5 vs headhunterss - 16:11
  • BP5 vs Nemiga - 17:19
  • BP5 vs FATE - 16:4

Egy magyar csapat tehát már biztosan lesz a 16 fős rájátszásban, és még van esély mégegyre. A BEE alakulata ma délután kezdi meg szereplését, első ellenfelük a SKADE lesz, a további mérkőzéseik pedig majd az első eredményének függvényében alakulnak.

Ha nem akarsz lemaradni a Békéscsbai E-sport Egyesület meccseiről, 17 órától keresd az esport1tv Twitch csatornát vagy az Esport1 beépített, pontgyűjtő felületét. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!