Így szerezhetsz souvenir dropokat a PGL Major alatt

Így szerezhetsz souvenir dropokat a PGL Major alatt

Te melyik pálya ládáira pályázol majd?

Két éve nem volt Major, lassan azt sem tudjuk már, hogy eszik-e vagy isszák az ilyen versenyeket. Lehet, hogy sok olyan CS:GO játékos is van, akiknek ez lesz az első Major versenye amit követnek, az első olyan torna, ahol droppokat szerezhetnek. A stockholmi tornával visszatérnek a souvenir dropok, az emléktárgyak, de ez sem úgy működik már, mint anno.

Pár éve még elég volt összekapcsolnunk a Steam és Twitch fiókunkat, onnantól kezdve csak bíznunk kellett a szerencsében és várni a dropot. Most már nem így megy. Ezúttal már nem kell az adások előtt ülünk hajnalig, akkor sincs baj, ha nem látunk egy-két meccset, a Souvenir Tokenekkel arról a meccsről kérhetünk dropot, amelyikről akarunk. 

Tokeneket a Major Coin fejlesztésével szerezhetünk, vagy vásárolhatunk is, darabját 3 dollárért. Egy Token egy dropra váltható be, azt viszont már mi választjuk ki, hogy melyik meccsre. Tegyük fel, hogy játszik egyet egymás ellen a Heroic és a NiP, egy Bo3-mas meccset, Infernón, Vertigón, és Overpasson. Amennyiben erre a meccsre váltjuk be a Tokenünket, akkor véletlenszerűen kapunk majd egy Inferno vagy Vertigo vagy Overpass dropot.

És, hogy milyen skinek lehetnek a dropokban? Galériában gyűjtöttük össze mind a hét versenypálya kollekcióját!

 A galériáért kattints a képre!

Ami jelenleg nem tisztázott, hogy hány matrica lesz a skineken, ha kibontjuk a dropot. Eddig négy volt, egy az esemény matricája, egy-egy a két csapaté, akik az adott meccset játszották és egy MVP matrica, az adott kör MVP játékosától. Most viszont úgy tűnik, hogy hiába háborog a közösség, aláírást csak a rájátszás játékosai kapnak, így lehet, hogy az előtte kapott dropokban csak három matrica lesz a skineken.

A Major alatt kapott vagy vett Tokeneket december 20-ig lehet majd beváltani.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!