Nem az a csapat készíti a God of War PC-s portját, amelyiktől vártuk volna

Nem az a csapat készíti a God of War PC-s portját, amelyiktől vártuk volna

Te megvásárolod majd a PC-s God of Wart?

Múlt héten ledobta az atomot a Sony, hivatalosan is bejelentették, hogy készül a 2018-as God of War PC-s portja, sőt, Steamen már elő is rendelhető a játék. Persze korábban több oldalról is szivárgott már a projekt létezése, de amíg a Sony nem szólalt meg, addig semmit sem vehettünk biztosra.

Az viszont már biztos, hogy a PC-s port nem az eredeti fejlesztők keze alatt készül. A Sony Santa Monica stúdiója persze végig felügyeli majd a munkát, de maga a fejlesztést a Jetpack Interactive végzi. Nem véletlen, ha nem halottál még a csapatról, habár a kanadai csapat már olyan játékoknál működött közre, mint a Dark Souls, a Plants vs Zombies: Garden Warfare II vagy az NBA Live 16.

A gond az, hogy ezeknél a játékoknál "csak" közreműködtek, a fő fejlesztőcsapatnak segítettek be. Portolást is csak egyszer csináltak, akkor pont visszafelé, a PC-s ORCS MUST DIE! Unchained PS4-es verzióját készítették el. 

Persze lehet, hogy minden idők legjobb portjával állnak majd elő. Ha visszaemlékszünk, anno a Horizon Zero Down PC-s rajta rendkívül rossz volt. Sokan ekézték akkor a Sonyt, hogy miért nem figyelt jobban a port minőségére, most pedig nyilván nem szeretnék mégegyszer elkövetni ezt a hibát.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!