Hirdetés

Összeállítottuk a V4FSF International Online Cup álomcsapatát

Neked mely játékosok alkotnák az álomcsapatod?

Hirdetés

Múlt héten végetért a V4 Future Sports Festival CS:GO bajnokságának International Online Cup szakasza, megvannak a továbbjutók és egy híján már összeállt a budapesti offline döntő mezőnye is. Négy csapat jutott tovább az IOC-ból, négy alakulatot a V4-es országok delegáltak, négy világsztár csapat pedig meghívást kapott. Utóbbi négyes közül egyelőre csak hármat ismerünk, a negyedikről majd két nap múlva, csütörtökön rántják le a leplet.

A 2021-es V4FSF offline döntőjének eddigi mezőnye:

 • SINNERS
 • Wisla Krakow
 • Fiend
 • ONYX
 • Magyar E-sport Válogatott
 • NDE AGO
 • eSuba
 • Enterprise
 • Gambit
 • BIG
 • Movistar Riders
 • az utolsó meghívott csapatot csütörtökön mutatják be

Alaposan szétnéztünk az International Online Cup statisztikái között és bár MVP díjat ebben a szakaszban nem osztanak, az biztos, hogy oskar végig, minden meccsen parádézott. Ha egy álomcsapatot kellene összeraknunk a International Online Cup alapján, oskar biztosan helyt kapna benne. Nem elég, hogy az AWP-s játékosok között is az egyik legjobb volt, de összességében, a HLTV értékelések alapján is ő volt a mezőny legerősebbje.

A V4FSF International Online Cup álomcsapata

Nem kell túlbonyolítani a dolgokat, oskar mindennel megállíthatatlan volt a szerverken. Mindegy, hogy pisztoly, SMG, AK, M4 vagy AWP volt nála, oskar szinte minden meccsen megállíthatatlan volt és az álomcsapatnak is alappillére lehetne.

 az International Online Cup öt legjobban teljesítő játékosa

Nem árt azonban, ha oskar inkább stabil AWP-sként erősíti a csapatot, így pedig szükségünk van egy betonbiztos riflerre is, aki AK-val, M4-gyel, Galillal, szinte bármivel képes a hátán cieplni a többieket, ez pedig nem lehet más, mint phr. A lengyel játékos vezeti az International Online Cup frag lövő listáját, 268 fraggel. Verseny közben a SINNERS és a Budapest Five ellen játszott a legjobban, a csehek ellen 1.37-es HLTV értékeléssel zárta Overpasst, míg a magyarok elleni első körös Overpasson 1.43-as összessített értékelést kapott a HLTV-től.

 az International Online Cup öt legtöbbet fragelő játékosa

Kell egy ügyeletes clutch miniszter is, ez pedig a számok alapján nem lehet más, mint egy újabb Wisla Krakow játékos. A lengyelek legfiatalabb játékosa, Goofy volt az, aki minden meccsen megoldotta még a legnehezebb helyzeteket is. A Fiend ellen például hosszabbításban, 17-17-nél kellett egymagának megoldania egy 1v2-es kört, azzal pedig a Wisla Krakow be is biztosította magának a győzelmet.

 az International Online Cup öt legjobb játékosa 1vX helyzetekben

Nem mehetünk el azonban a megfelelő támogatás mellett sem. Hiába a frageket futószalagon gyártó játékosok, ha nincs mögöttük a support, aki sokszor segíti a munkájukat. A SINNERS csapatában ez NEOFRAG volt, aki olyan jól végezte munkáját, hogy végül leiskolázott mindenkit és a teljes mezőny legjobb supportja lett.

 az International Online Cup öt legjobb supportjai

Sok meccsen láttuk, hogy mennyire jól tud működni a dupla AWP-s felállás, a Wisla Krakow például pusztán erre támaszkodva nyert meg nem is egy mérkőzést. Éppen ezért választottunk be még egy AWP-st az álomcsapatba, főleg, hogy oskart nem kell féltenünk más fegyverrel sem. Markos viszont minden esetben megállta a helyét a mesterlövészpuskával és magasan a mezőny legeredményesebb mesterlövésze volt.

 az International Online Cup legjobb mesterlövészei

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés