Hirdetés

"Halott a FIFA 22" - így adtak hangot a játékosok az elégedetlenségüknek

Némileg azért érkezik FIFA 22 Ultimate Teamhez friss tartalom, azonban a rajongók dühösek az SBC-k és objektivek minősége miatt.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Hazai League of Legends

Best of K&H MNEB League of Legends Döntő - Team Wonderstag vs. Team Plague

Hirdetés

A FIFA 22 - és ezzel együtt az Ultimate Team - alig több, mint egy hónapja indult útjára, és néhány promóció, például a Ones to Watches, valamint a Road to the Knockouts már elérhetővé vált azóta. Ez remek kis szinesítés volt eddig és nem akadályozta meg a FUT rajongóit abban, hogy lecsapjanak az EA által kiadott napi tartalmakra. És ne felejtsük el, ezek az extrák tartják a játékosokat a FIFA 22-ben, bár mivel lassan trendi dolognak számít szapulni az EA produktumát, így van benne némi túlzás a közösség részéről.

Mindenesetre tényleg egyre többen jelzik Redditen és a különböző fórumokon is, hogy a napi Squad Building Challengek és objektivek hiánya miatt egyszerűen halott a játék számukra. Ennek a következménye, hogy a legtöbben alig tudnak kiszedni a játékból extra coint. Az egyik Reddit-felhasználó például azt állította, hogy „a tartalom miatt annyira halott” a játék, hogy a hetekig tartó SBC-k után nagyon karcsú jutalmakkal állt elő az EA, és az objektivek között is kevés az értelmes. Mások abban értettek egyet, hogy a szokásos heti Divison Rivals győzelmeken kívül nincs miért játszani. Aztán ott vannak azok, akik az SBC jutalmait kifogásolták, mert szerintük a rendkívül alacsony értékű vagy 75+ játékos csomagok nevetségesnek mondhatóak.

"Olyasvalaki vagyok, aki évekig védte a játékot, és ebben az évben elképesztő szerencsém volt a nyitások terén (Salah, Kante, RTTK Fred), ennek ellére....mégsem akarok játszani. A játékos SBC-k túlárazottak vagy elavult visszatérő játékosokat takarnak az előző évekből. A marquee matchupok és egyéb sbc-k alig fizetnek valamit. A Rivals jutalmak mondjuk úgy elfogadhatóak. Szórakozásból játszani még csak nem is olyan mókás, mert így nem igazán lehet feljebb jutni és nagyokat bukok a jobb csapattal rendelkező ellenfelekkel szemben. A WL-re kvalifikálni pedig értelmetlenség. Eljutottam odáig, hogy egyszerűen nem érdekel a játék, és még csak október van..."

Azért azt tegyük hozzá, hogy volt néhány játékos SBC, mint például az RTTK Nabil Fekir és a Record-breaker Inaki Williams, amely igen hasznos lehetett bárki számára, de a rajongók mégis úgy érzik, ezeket csak alkalmanként adják ki, így ez unalmassá teszi a játékot. Egy másik felhasználó a következőket osztotta meg:

„Én csak azt szeretném, ha lenne miért játszani. Olyanokért, amik lehetőséget adnak arra, hogy szerezzek néhány plusz coint a heti 30 ezer és a Weekend League-en túl, már ha még képes leszek kvalifikálni.”

Összességében tehát a rajongók egy részének az a gondja, hogy mennyire nehéz coint szerezni a FIFA 22-ben.

„A FIFA legújabb verziója a legjobb, amivel játszottam, de sikerült valahogy tönkretenniük a sz*r tartalommal.”

A kevés coin pedig jócskán megnehezíti a jobb játékosok beszerzését. Ti hogyan vélekedtek erről?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Szerinted is gagyi a FIFA 22-ben a tartalom FUT-ban?

  • 45 %
  • 18 %
  • 36 %
Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés