A GTA 6 bejelentését rejtették el a The Trilogy előzetesében?

A GTA 6 bejelentését rejtették el a The Trilogy előzetesében?

Szerintetek mennyi alapja lehet ennek a teóriának?

A Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition bejelentése finoman szólva sem nyerte el minden rajongó tetszését. Már maga a tény is sokakat bosszant, hogy a Rockstar még mindig nem mond az ég egy adta világon semmit sem a GTA 6-ról, de sokan a nevetséges grafika miatt is ekézik az újrakiadást.

Most azonban szárnyra kapott egy teória, miszerint a The Trilogy előzetesében már elrejtettek egy nyomot a GTA 6 kapcsán. Ilyenekre persze sokszor volt már példa, rengeteg rajongó többet lát bizonyos dolgokba, mint amik és eddig sajnos nem is bizonyosodott be semmi.

Az előzetes egy bizonyos pontján, Tommy Vercetti motorjának rendszámtábláján a következő olvasható, "I C S L L V". Ez persze lehet egy random betűsor, vagy éppen lehet annak is a rövidítése, hogy "... IS Coming Soon 55" (LV a római számírás szerinti 55).

Önmagában még ez sem jelent sokat, viszont az előzetes bemutatójától számított 55. nap nem más, mint december 16. Korábbi híresztelések szerint még idén decemberben leleplezik majd a GTA hatodik részét, így most a rajongók szerint ez egy nem hivatalos megerősítést nyert és decemberben tényleg jön a GTA 6 bejelentése.

Szerintetek? Pár hét és tényleg kaphatunk majd végre egy GTA 6 előzetest?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!