Vizicsacsi: kipróbáltam más játékokat is, de az utam visszavezetett a LoL-hoz

Vizicsacsi: kipróbáltam más játékokat is, de az utam visszavezetett a LoL-hoz

Exkluzív, 50 perces interjú a két év után visszatérő Kiss Tamással, a legeredményesebb magyar League of Legends játékossal.

A League of Legends világbajnokság végének közeledtével – ma elődöntők 13:00-tól magyarul csak itt nálunk, az Esport2TV-n - kezd bedurvulni az átigazolási piac is, jellemzően a november az a hónap, amikor a legizgalmasabb igazolások történnek a profi LoL világban.

A két év után visszatérő Vizicsacsi kőkeményen ostromolja az EUW soloQ Challenger tetejét, hiszen próbajátékok és várhatóan ajánlatok várják majd a következő hetekben. Az Esport1-el évek óta követjük pályafutását, így csak ránk, szakított egy kis időt két gyakorlás között egy exkluzív interjú erejéig.

Beszéltünk a 2019-es vb-ről, arról, hogy mit csinált az elmúlt két évben, hogy milyen volt egy ausztrál csapatban versenyezni és hogy milyen tervekkel és célokkal vág neki 2022-nek. És hogy ki ma Kiss „Vizicsacsi” Tamás? Íme:

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot Games)

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.