Hirdetés

Vizicsacsi: kipróbáltam más játékokat is, de az utam visszavezetett a LoL-hoz

Exkluzív, 50 perces interjú a két év után visszatérő Kiss Tamással, a legeredményesebb magyar League of Legends játékossal.

Hirdetés

A League of Legends világbajnokság végének közeledtével – ma elődöntők 13:00-tól magyarul csak itt nálunk, az Esport2TV-n - kezd bedurvulni az átigazolási piac is, jellemzően a november az a hónap, amikor a legizgalmasabb igazolások történnek a profi LoL világban.

A két év után visszatérő Vizicsacsi kőkeményen ostromolja az EUW soloQ Challenger tetejét, hiszen próbajátékok és várhatóan ajánlatok várják majd a következő hetekben. Az Esport1-el évek óta követjük pályafutását, így csak ránk, szakított egy kis időt két gyakorlás között egy exkluzív interjú erejéig.

Beszéltünk a 2019-es vb-ről, arról, hogy mit csinált az elmúlt két évben, hogy milyen volt egy ausztrál csapatban versenyezni és hogy milyen tervekkel és célokkal vág neki 2022-nek. És hogy ki ma Kiss „Vizicsacsi” Tamás? Íme:

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot Games)
Hirdetés
Hirdetés
5 db hozzászólás
 • apheliospontgg 2 hónapja
  Este megnézem az xfaktor után
  1 0 Válasz
 • PalFeed 2 hónapja
  Milyen jól tette
  0 0 Válasz
 • LeylandKirby 2 hónapja
  nice
  0 0 Válasz
 • DrSynclear 2 hónapja
  Hajrá Sási
  0 0 Válasz
 • Hcs101 2 hónapja
  Hát elég sok mindenről beszéltek az biztos
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés