Teljesen szétesik a Complexity

Teljesen szétesik a Complexity

Vajon a Complexity már a Major utáni cserékre készül?

Bár a legnagyobb sikerek elkerülték a csapatot, az kétségtelen, hogy 2019-ben a Complexity nagyott lépett előre. A mindaddig észak-amerikai csapat rendre európai játékosokat igazolt, sőt, maga a csapatbázis is átkerült Európába, ami utólag visszanézve, a lehető legjobb döntés volt még a koronavírus világméretű járványa előtt.

Valószínűleg a Complexity sem lett volna a legkönnyebb helyzetben ha amerikában maradnak, lehet, hogy ők is a 100 Thieves sorsára jutottak volna. Szerencsére még időben költöztették át magukat az EU mezőnybe, ahol voltak is kiugrásaik, de összességében mindig a várt teljesítmény alatt voltak.

Minden bizonnyal ez is hozzájárult ahhoz, hogy most gyakorlatilag napról napra kevesebb főt számlál a csapat, szinte teljesen szétesik a Complexity. Pár napja a csapat AWP-se, poizon intett búcsút a többieknek, most pedig az IGL, blameF is lelépett.

Azaz inkább leléptették. A csapat nem indokolta meg a dán játékos távozásást, de ő később Twitchen válaszolt a rajongóknak, amiből kiderült, hogy a nem ő akart elmenni, a csapat rúgta ki őt.

A Complexity ezzel jócskán megfogyatkozott és persze koránt sem biztos, hogy a többiek megtarthatják a pozíciójukat. Jelenleg három játékosuk van, jks, es3tag és coldzera, de a brazil sztárjátékos sem fix még, saját bevallása szerint is csak az év végéig marad, 2022-ről majd később döntenek.

Poizon és blameF távozásának tükrében, meg lennénk lepődve, ha coldzera a Complexityben képzelné el a jövőjét.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!