CR7 lett a FIFA 22 első PL POTM játékosa, de szinte lehetetlen megszerezni SBC-ből

CR7 lett a FIFA 22 első PL POTM játékosa, de szinte lehetetlen megszerezni SBC-ből

Az EA Sportsnál teljesen elmentek otthonról, olyan kritériumokat támasztottak a portugál megszerzése érdekében, hogy azt alig lesz olyan, aki teljesíteni tudja.

Visszatért a portugál zseni első igazán nagy sikereinek a helyszínére, és a Premier Leagueben másodjára is bemutatkozott a Manchester United színeiben. Több, mint pompásra sikeredett neki eddig a szezon kezdete, a vörös ördögöknél ugyanis rögtön az első találkozóján a Newcastle ellen duplázni tudott, aztán a West Ham ellen is betalált, és csapata vezéregyéniségévé vált. Az alap 91-es lapjához képest - ami a harmadik legerősebb volt a játék megjelenésekor - a Player of the Month verziója 92-es OVR Ratingel rendelkezik. Majdnem minden kártyájra írt mutatója jobb lett eggyel, de a passzolás és a fizikális értékeit kettővel növelték.

Ez az örömteli része a bejelentésnek, az EA Sports viszont egy remek kis SBC formájában tette közzé a portugál sztár új kártyáját, ami már első ránézésre is az őrület határát súrolja. Nemes egyszerűséggel ugyanis 26, igen jól olvastad, huszonhat együttest kell hozzá összeraknia egy játékosnak, ha be akarja szerezni Cristiano Ronaldo ezen variációját. Ezek között van egy csomó 84-től kezdve egészen 89-es minimum Team Ratinget igénylő követelmény. Ezekhez pedig egy csomó coint fel kellene áldoznia valakinek, ha tényleg meg akarná szerezni a POTM CR7 kártyát. Az SBC kritériumait teljes listáját egyébként ezen a linken érhetitek el.

Nem is váratott magára sokat a rajongók reakciója, rengetegen kikeltek magukból, hogy mit képzel magáról az EA Sports. Valóban jogos a kérdés, hogy alig egy hetes játék esetében miért állnak elő egy ilyen elborult ötlettel? Oké, hogy Cristiano Ronaldo ne legyen ott rögtön mindenki együttesében, de ez azért már erősen a pofátlanság határát súrolja a részükről.

Ti mit gondoltok erről?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!