Három új GTA játék is érkezik, de egyik sem a hatodik rész

Három új GTA játék is érkezik, de egyik sem a hatodik rész

A Rockstar Games a GTA: The Trilogy gyűjtemény bejelentésével hivatalosan is megerősítette a remasterek körüli pletykákat.

A cikk eredetileg a PCGURU oldalán jelent meg, Britpopper tollából.

A Rockstar Games hivatalosan is bejelentette a várva várt Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition gyűjteményt. A remasterekből álló új csomag az eredetileg PS2-re és az első Xbox-ra megjelent GTA alapjátékokat tartalmazza, amik ezek: GTA 3, Vice City és San Andreas.

A GTA-trilógia remastereit már egy ideje pletykálják. A pletykák az év elején kezdtek el szivárogni, mivel 2021-ben lesz a Grand Theft Auto 3 kereken 20. évfordulója, amely 3D-s nyitott világú sandbox játékmenetével forradalmasította a sorozatot. Ahogy telt az idő, a pletykák egyre nagyobb teret kaptak, hiszen a különféle kiszivárgások tovább növelték a hitelességüket. Mivel a GTA 3 20. évfordulója október 22-én lesz, a Rockstar végre megerősítette, hogy a remastered trilógia valós, és hogy hamarosan tényleg megjelenik.

A portok 2021-ben jelennek meg PS5-re, PS4-re, Xbox Series X/S-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re, a mobil iOS és Android portok pedig 2022 első felében jönnek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!