Nagy népszerűségnek örvend Steamen az Age of Empires 4

Nagy népszerűségnek örvend Steamen az Age of Empires 4

Előkelő helyen áll a játék már a megjelenés első napjától kezdve a legnépszerűbb címek között.

2021. október 28-án jelent meg a Relic Entertainment valós idejű stratégiai játéka, az Age of Empires 4. Sokan várták az AoE-sorozat legújabb részét, ez pedig a SteamDB statisztikáiból is látszódik: a platform legnépszerűbb címei között is megtalálhatjuk a játékot.

A SteamDB adatai szerint ugyanis a megjelenés napján 54 851 játékos szavazott bizalmat a játéknak, ez a számláló pedig tovább növekedett azóta: október 31-én este ugyanis megközelítette a 74 ezret, egészen pontosan 73 928 játékost tudhatott magának egyidőben a játék. Cikkünk írásakor (november 1., délután 4 óra) is 65 ezren játszanak vele egyidőben, ezen számokkal pedig rendre ott van a platform 15 legnépszerűbb címe között. A valódi létszám ráadásul ennél nagyobb is lehet, ugyanis azok, akik az Xbox Game Pass keretein belül szerezték meg az Age of Empires 4-et, azok nincsenek benne ezen statisztikában.

Twitchen is sok érdeklődőt tudott bevonzani: a megjelenés napján 106 531-en is élőben követték figyelemmel valamely, a játékot közvetítő csatornát. Ezt a létszámot azóta már nem tudta újra elérni a játék, de minden este legalább 50 ezer nézőt így is el tud érni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!