Kudarcot vallottak a Majorön, újjáépíti csapatát a Spirit

Kudarcot vallottak a Majorön, újjáépíti csapatát a Spirit

Néhány hónap alatt, teljesen szétesett a Spirit.

Sok csapat van, akik elbuktak most a Majorön, pedig a szurkolók sokkal jobb teljesítményt vártak tőlük. Az egyik ilyen a Spirit, a CIS régió egyik igazi meglepetéscsapata, amelyik tavasszal még a világ elitjében játszott, most pedig már a HLTV top 30-as lista végéhez közelednek.

A csapat magja már 2019 óta együtt játszott, idén januárban azonban kispadra tették iDISBALANCEt, akinek helyére degster érkezett. Hamar bebizonyosodott, hogy jó csere volt, degster azonnal a vállára vette a csapatot és az összhang is jobb volt, mint korábban. Két hónap múlva, márciusban már a HLTV ranglista 6. helyére álltak fel és akkor úgy tűnt, hogy még nagyobb eredmények előtt állhatnak.

A nyári szezontól kezdve azonban lassan, de egyenletesen eresztett le a csapat, ami most a Majorön csúcsosodott ki. 2-3-mas eredménnyel, az utolsók között estek a Challenger stageből, ez pedig az utolsó szöget jelentette a koporsóba. A Spirit bejelentette, hogy újjáépítik a CS:GO csapatot, a jelenlegi ötös utolsó versenye az egy hét múlva kezdődő DreamHack Open November lesz.

A terveiket azonban egyelőre nem részletezték. Nem tudni, hogy kukázzák-e a teljes csapatot vagy lesznek akiket megtartanak, egy a biztos, hogy a jelenlegi ötös két hét múlva már nem fog létezni.

A Spirit mostani csapata:

  • Viktor "sdy" Orudzhev
  • Leonid "chopper" Vishnyakov
  • Nikolay "mir" Bityukov
  • Boris "magixx" Vorobyev
  • Abdulkhalik "degster" Gasanov
  • Nikolay "Certus" Poluyanov (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!