A Fortnite-ban, a PUBG Mobile-ban és még a Burj Khalifán is reklámozza az Arcane-t a Riot!

A Fortnite-ban, a PUBG Mobile-ban és még a Burj Khalifán is reklámozza az Arcane-t a Riot!

Egészen elképesztő marketinggép indult be a minap, vajon máshol is láthatjuk még az Arcane-t?

Az elmúlt napokban teljes gázzal elindult a Riot hatalmas marketinggépe, amely ezúttal arra hívatott, hogy mindenkihez eljuttathassa Jinx, Vi és Caitlyn kalandjait, amely november 7-én érkezik a Netflixre. Már október 28-án megérkezettaz Imagine Dragons és JID közös száma, ami csak és kirázólag a sorozat miatt készült el, azonban ez csak a jéghegy csúcsa volt. A hétvége folyamán láthattuk az első igazán grandiózus reklámot, ugyanis a Riot az egész Burj Khalifát Arcane-be borította:

Ma reggel pedig bejelentették, hogy nem csak a való életben, de még a virtuális térben is mindenkihez szeretnék eljuttatni az Arcane hírét. Először a PUBG Mobile hivatalos twitterén láthattuk a hírt:

Később pedig kiderült, hogy az utóbbi évek legsikeresebb Battle Royale-jában, a Fortnite-ba is minden bizonnyal bekerül Jinx:

Több, mint valószínű, hogy ez csak a kezdet és a hétvégéig még rengeteg meglepetést tartogat a Riot. Könnyen előforulhat, hogy a Times Square-en vagy esetleg más játékokban is az Arcane kacsint vissza ránk. Ennél nagyobb hype-ot gyakorlatilag már nem lehet kreálni, kíváncsian várjuk, hogy hogyan sikerül a sorozat! Ne feledjétek tehát: november 7-én hajnal 4:00-kor megérkezik az Arcane, amit a Netflixen egyedül, vagy streamen is nézhettek a Twitch-en!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.