Egy LoL játékos olyan Kai'Sa hibát talált, ami gátolja az ulti használatát!

Egy LoL játékos olyan Kai'Sa hibát talált, ami gátolja az ulti használatát!

Az üresség leányának nincs többé gyilkos ösztöne.

Egy Giant95 névre hallgató Reddit felhasználó találta a bugot Kai’Sa végső képessége, a “Gyilkos ösztön” kapcsán. A játékos gyakorló módban demonstrálja az alábbi hibát. Az idéző felfejlődik, és feloldja Kai’Sa végső képességét. Amikor rányom az R betűre, látja annak hatótávolságát, de nem képes azt használni, hogy elérje a gyakorló bábut, amit már megjelölt a lövész “Ürességnyaláb” képességével (W).
Úgy látszik az ok a hiányzó Q, vagyis az “Ikáthiai zápor”. Ebben az esetben, ha nem invesztálunk pontot az első képességre, úgy tűnik lehetetlen használnunk a végső képességet. A Dot Esports sikeresen rekreálta a hibát a 11.22-es patch során, amint az alábbi videóban láthatjátok.



Persze nem valószínű, hogy egy idéző elkerülné az “Ikáthiai zápor” fejlesztését mielőtt elérné a hatos szintet, mégis ez egy olyan hiba amelynek nem lenne szabad jelen lennie a játékban. Ezzel a buggal az üresség leánya csak akkor ultizhat, ha használható Q képessége, amely aktiválja a passzívot,ez lehetséges magyarázatnak tűnik, hogy miért nem működik az R. Ettől függetlenül természetesen kéne tudnia használni az ultit, így igen valószínű, hogy a következő nagy patch-csel orvosolja a Riot gárdája ezt a kis gikszert.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.