V4FSF: Megtörtént a sorsolás, íme a Play-In csoportjai

V4FSF: Megtörtént a sorsolás, íme a Play-In csoportjai

Szerinted kik lesznek a csoportok legjobbjai?

Napokkal ezelőtt véget értek az International Online Cup izgalmai, szomorúságra azonban nincs okunk, hiszen még csak most kezdődik a 2021-es V4FSF talán legjobban várt része, az offline döntő. Összesen 12 csapat mérkőzik meg egymással, elsőként az IOC négy legjobbja és a V4-es országok delegáltjai.

A Play-In szakaszban két darab négy fős csoport vág majd neki a küzdelemnek, a tét pedig nem kicsi. A világsztár meghívottak mellé csak a Play-In négy legjobbja juthat tovább, vagyis a csapatoknak az kell legyen az első céljuk, hogy a top 2 között végezzenek a saját csoportjukon belül.

De hogyan is néznek ki a csoportok?

A V4 Future Sports Festival hivatalos Twitch csatornáján tegnap, kora este követhettük a sorsolást. Maros "leszklareN" Gergő és Katona "STRICKEN" Patrik kezeitől függtek a csapatok helyei, végül pedig  a következő csoportok alakultak ki.

Talán a lehető legizgalmasabb körök alakultak így ki. A SINNERS és az AGO összecsapása például már-már rangadónak is lesz nevezhető, olyan sokszor láttuk már őket egymás ellen játszani idén. Az egymással vívott párharcok közben azonban nem árt majd figyelniük az ONYX és az eSuba duójára is, akik bármikor meglephetik őket.

A "B" csoportban sem tudunk egyértelmű esélyest kiemelni. Nyilván a Wisla Krakow sokszor látott dupla AWP-s játékától tartania kell mindenkinek, de kellő csapatmunkával és talán egy meglepetés szerű pályaválasztással elkaphatók lesznek. Az Enterprise, a Fiend és a Magyar E-sport Válogatott pedig pontosan erre készül majd, egyik ötös sem szeretne lemaradni a továbbjutásról.

A 2021-es V4 Future Sports Festival offline mérkőzései jövő hét vasárnap, november 14-én kezdődnek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!