Régóta várt nerfet kap Camille is a következő szezon elején

Régóta várt nerfet kap Camille is a következő szezon elején

Hiába gyengítettek tegnap két hősön is, úgy néz ki sosincs megállás. Még egy nap sem telt el, de már Camille a következő.

A League of Legends, játék egyensúlyért felelős csapata hivatalosan is megerősítette a hírt, miszerint a solo queue-t terrorizáló Camille a nerfelő puska tűzvonalába került. Ezek nem kis gyengítések lesznek, és a 12. szezon elején már várhatóak is, hiszen Camille győzelmi aránya a rangsorolt meccseken egyre csak szárnyal felfelé. Az Acélhölgy az egyik legnagyobb fenyegetésévé vált a metának a 11. szezonban, dominálva ezzel a felső ösvényt, és az egész szurdokot, ahol csak megjelent ez a megállíthatatlan “bruiser” (bunyós).

A legtöbb idéző figyelmét elkerülte, és alulértékelt volt a hős a szezon elején, viszont a statisztikák, és az adatok rámutatnak a kőkemény valóságra. Főleg akkor vált nyilvánvalóvá Camille dominanciája amikor a 11.21-es frissítéssel megkapta a bónusz hatását, a “Precizitási Protokollt”. Azóta felmászott 52,51%-ra győzelmi aránya, és ez még növekszik,de ha ez nem lenne elég, a meccsek 12%-ában jelen van. A Fémhölgy solo queue felemelkedése szemet szúrt a fejlesztőknek is, így el is kezdtek dolgozni gyengítésének mikéntjén. Megsúgom, ezek nem kedves simogatások lesznek. A Riotnak egyébként is éppen most kellett javítania kettő hőst, Vi-t, és Xayah-t akiknek győzelmi aránya elérte a kritikus 55%-ot. Noha Camille azért ennyire nincs elszállva, és ennek az értéknek még a közelébe nem került, attól még megérdemli a nerf kalapács sújtását. Ezt a “Falhorog” képessége utáni támadási sebesség redukálásával meg is lehetne tenni, amivel leginkább zaklatja ellenfeleit. Ugyanez megtehető lenne a Q képességével, amit először fejleszt, de akár még az is előfordulhat, hogy az általa legtöbbet választott Mitikus tárgyon keresztül igyekeznek megfogni, vagyis az “Isteni pusztítót” is gyengítik. Hamarosan minden kiderül.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!