Vegyük át az új LoL szezon új sárkányait!

Vegyük át az új LoL szezon új sárkányait!

Nincsen Idézők Szurdoka sárkányok nélkül, és most akad még több is! Chemtech, és Hextech sárkány a 12. szezonban!


A tizedik szezon sok újítást hozott a LoL játékosok számára, hiszen megváltozott az idézők szurdoka, ráadásul nem is egyféleképpen. Az elementál sárkányok felbukkanása színesebbé, változatosabbá tette a jól megszokott környezetet, ezzel új taktikákat, és játékstílusokat kialakítva a játékmenetben. Nem csak a tereptárgyak változása kapott nagy hangsúlyt, hanem maguk a sárkányok által nyert pozitív hatások is sokkal jobban befolyásolják azóta a meccseket. Az új szezon, vagyis a tizenkettedik, két új repülő szörnyeteget is becsalogatott a játékba, még izgalmasabbá, véletlenszerűbbé, és többszínűvé téve azt. Miért is döntött így a Riot? Az innovációkért, vagyis az újításokért felelős csapat úgy vélte, modernizálni kell a szurdokot. A hétvégén megjelent Arcane sorozat Piltover, és Zaun területén játszódik, a TFT aktuális tematikája is ezt a témát öleli körül, így indokolttá vált, hogy az Idézők Szurdoka is tartson lépést a jelen történéseivel. A két új sárkány gyönyörűen demonstrálja Piltover, és Zaun konfliktusát, hiszen a Chemtech, és Hextech őshüllők testesítik meg a két csoportot. 

Mi a Chemtech Sárkány?

Az alap erősítése legyőzésenként, hogy bónusz sebzést okozunk azoknak a hősöknek, akik aktuális életereje magasabb, a mi aktuális életerőnknél (5%). Evidens, hogy akkor válik hasznossá, ha alapból alacsony életerejű hőst játszunk, vagy hátrányban vagyunk éppen. Elég észszerűnek hangzik, viszont most jön a lélek, ami számomra elég mókás. A fejlesztők konkrétan ránéztek Sion-re, és azt gondolták; -“Hm, ez egy jó kis passzív, menjen a Chemtech-re”- na de komolyan, egy az egyben ugyanazt adja. Halálunk után kapunk még pár másodpercet, hogy szörnyé változva megpróbáljunk szedni pár gyilkosságot, tornyot, valamit.

Chemtech Szurdok kinézete

A sárkány gyakorlatilag megfertőzi a szurdokot, ezzel mérgező átláthatatlan felhőket hozva létre a pálya bizonyos területein. Ez azt jelenti, hogy ezeken a részeken, a normál őrszemek nem biztosítanak nekünk rálátást, csak a lélekvirág, és az ellenőrző őrszem. Viego, és a hozzá hasonló hősök igazán előnyös pozícióba kerülnek majd ilyenkor.

Mi a Hextech Sárkány?

Az ő alap erősítése legyőzésenként, támadási sebesség, és képesség gyorsítás, itt is 5% elpusztításonként. A halmozható támadási sebesség alapjáraton véve is hasznos, de a halmozható képesség gyorsítás még nagyobb előnyt jelenthet azon hősök számára, akik töltési ideje hosszabb. A lélek megszerzésével az ellenfelünket leszünk képesek lassítani, persze azért ennek lesz töltési ideje, nem egy állandó lassításról van itt szó, de a Glacial Augment kombinációval, sok fejfájást okozhatunk majd ellenfeleinknek.

Hextech Szurdok kinézete

A Hextech zóna különböző kapukat fog nyitni a játék területén, amelyek képesek a hősöket a kapu egyik pontjából, a másikba teleportálni. Természetesen, ez nem szempillantás alatt történik, és megszakítható ha sebzést szenvedünk el.
Igazából kaptunk egy Sion passzívot a Chemtech lélekhez, és egy Bard képességet a Hextech szurdokhoz. Érdekes újítások lesznek ezek, alig várom, hogy tapasztalhassam élőben is! Ti elégedettek vagytok az új sárkányokkal? Írjátok meg véleményeteket kommentben!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!