Rekordot döntött a stockholmi Major torna

Rekordot döntött a stockholmi Major torna

Soha nem volt még olyan népszerű a Major, mint most.

Két évet kellett rá várnunk és még a nyár végén, az ősz elején is voltak kérdőjelek a stockholmi PGL Major feje fölött, de végül csak megvalósult a torna. A világ legjobb CS:GO csapatai LAN-on játszanak, az eddigi legnagyobb díjazásért, ráadásul a szurkolókkal tömött Avicii Arénában.

Ma már az elődöntőket játszák a még játékban lévő csapatok, amelyek a Na'Vi, a Gambit, a Heroic és sokak meglepetésére, a G2. Utóbbi csapat mögött rendkívül rossz hónapok állnak, sokan már azt vizionálták, hogy szét is esik a jelenlegi ötös. A Majorön azonban rácáfoltak a károgókra, eddig veretlenül meneteltek és ma bizony jó esélyük lesz bejutni a döntőbe is.

A legtöbb szem azonban úgy tűnik, hogy a NaVi csapatát figyeli, akik az eddigi összes Major közül talán most vannak a legközelebb a bajnoki címhez. S1mple-ék tegnapi meccse, a Vitality elleni összecsapás meg is döntötte a Major tornák nézettségi rekordját. Az eddigi csúcstartó a 2017-es ELEAGUE Major volt, ahol a döntőn 1.331.781 volt az egyidejű legmagasabb nézettség.


 az ELEAGUE Atlanta Major legnézettebb meccsei

Erre most rátettek egy keveset tegnap, a második negyeddöntőn már 1.371.918 volt ez a szám. Több, mint 40.000-rel több CS:GO rajongó követte a tegnapi mérkőzést, és ez még csak a negyeddöntő volt. Ma és holnap újabb rekorddöntések várhatóak. Sokan már 2 millió egyidejű nézőt is vizionálnak a vasárnapi döntőre, már amennyiben a NaVi lesz annak egyik résztvevője.


 A stockholmi PGL Major legnézettebb meccsei

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted kik játszák majd a holnapi döntőt?

  • 50 %
  • 30 %
  • 10 %
  • 10 %